Revoltă în sectorul lui Marian Vanghelie. Asfaltări doar în acte, oamenii „înoată” în noroi

Zeci de oameni din Sectorul 5 al Capitalei au ieşit să protesteze pentru că strada pe care locuiesc şi care în acte figurează ca asfaltată, este plină de gropi şi noroaie. Oamenii îşi trag zilnic pungi peste pantofi, pe care le aruncă doar atunci când ajung la asfalt. Mai mult, ei spun că primăria lui Marian Vanghelie a plătit bani grei pentru o asfaltare inexistentă.

RomaniaTV.net
25 ian. 2015, 09:23
Revoltă în sectorul lui Marian Vanghelie. Asfaltări doar în acte, oamenii „înoată” în noroi

Strada Floare de Vârf aduce a uliţă de ţară pe care tocmai au trecut vitele întoarse de la păscut. Localnicii visează de mult la asfalt, dar spun că de ani buni sunt duşi cu vorba de autorităţi.

În plus, în noiembrie 2014 a fost începută şi o lucrare despre care li s-a spus că este pentru apă şi canalizare. După un timp, însă, totul a stagnat, iar oamenii nu mai au răbdare să treacă zi de zi prin noroaie până la glezne.

 

Oamenii şi-au pierdut răbdarea şi se simt abandonaţi de cei care-şi amintesc de problemele lor doar la alegeri.

„Strada figurează asfaltată! A luat banii tâlharul ăsta! Astea-s condiţii civilizate? N-a venit un consilier să zică: „Băi, nenică, voi pe unde mergeţi? Sunt făcute toate străzile?”. Stau acolo, iau bani cu sacoşa şi noi plătim ca proştii! Plătim taxe cum plăteşte toată lumea”, spune un localnic revoltat.

În ciuda numelui frumos, strada Floare de Vârf e tot mai ocolită de şoferi, inclusiv de cei de la compania de salubrizare: „Iarna gunoiul nu intră, că nu poate. Salvările nu intră, pompieri, ferească-ne Dumnezeu, nu intră. A murit o vecina si am mers cu mortul pe braţe! Ştiţi ce ne-a spus de la primărie? Noaptea să ne ducem în audienţă! Păi ce să caut eu noaptea la Vanghelie?”.

Singurii localnici care mai cred minuni sunt cei mici, care speră că într-o zi vor putea merge la şcoală fără să îşi murdărească încălţările. În timp ce primarul Marian Vanghelie este în centrul unui imens scandal legat de asfaltările fictive din sectorul 5.

Marian Vanghelie, anchetat de procurori pentru evaziune