REVOLTĂTOR Băiat de trei ani, ars în cap de un bărbat necunoscut care şi-a stins ŢIGARA pe el

Un băiat de trei ani a rămas cu o arsură pe cap, după ce un străin şi-a stins o țigară pe el. Javid Lal era cu mama sa, Malikah, atunci când a avut loc incidentul, în Hyson Green, Nottingham, Marea Britanie.

RomaniaTV.net
28 sept. 2012, 15:21
REVOLTĂTOR Băiat de trei ani, ars în cap de un bărbat necunoscut care şi-a stins ŢIGARA pe el

El a rămas cu un semn pe cap timp de două zile după atacul de pe stradă.

Copilul mergea pe jos pe trotuar cu mama sa atunci cand un bărbat a trecut pe lângă ei și apoi s-a întors din drum şi şi-a stins ţigara pe capul lui.

„A fost absolut oribil. Sunt atât de furioasă și supărată. Mi se rupe inima că cineva ar putea face acest lucru oricărui copil, nu numai copilului meu”, a povestit Malikah Lal, mama copilului, potrivit DailyMail.

Malikah Lal, în vârstă de 30 de ani a spus că a fost prea șocată să meargă după omul care a făcut asta și şi-a liniştit în schimb copilul.

Ea a adăugat: „Mă simt dezamăgită cu mine însumi, pentru că am crezut întotdeauna că, dacă cineva le-ar face rău copiilor mei, i-aş proteja. Mă simt într-un fel responsabilă, ca și cum l-am dezamăgit. Am fost umilită și am fost aproape bolnavă fizic. Nu m-am putut opri din plâns”.

Malikah Lal, mamă a trei copii, spune acum că acum vrea să se mute din zona, pentru că atacatorul nici măcar nu a încercat să fugă.

Ea a adăugat: „El stătea pe loc, ca și cum aștepta o reacție, ca și cum nu a făcut nimic rău”.

Poliția din Nottinghamshire investighează acum incidentul și ofițerii studiază imaginile suprinse de camerele de luat vedere cu atacul.