Revoltător! Dovada presiunilor USR asupra România TV! Ce a căutat Iulian Bulai în sediul CNA înainte de judecarea lui Victor Ciutacu

Dovada presiunilor USR asupra România Tv. În urmă cu câteva zile, Iulian Bulai a fost prezent la CNA, iar la scurt timp a venit amenda din partea CNA, care a sancționat postul de televiziune cu 100.000 de lei pentru cele două emisiuni în care s-a discutat subiectul despre moartea ziaristei Iuliei Marin.

28 apr. 2023, 22:28
Revoltător! Dovada presiunilor USR asupra România TV! Ce a căutat Iulian Bulai în sediul CNA înainte de judecarea lui Victor Ciutacu

Ulterior, Iulian Bulai a felicitat companiile care au decis să nu mai plătească servicii de publicitate către România TV.

„Felicit toate companiile care au decis să nu mai plătească servicii de publicitate către România TV. Când instituțiile statului nu își fac bine treaba, boicotul din partea sectorului privat rămâne ultima soluție! RTV trebuie să își revizuiască etica jurnalistică sau va dispărea așa cum a dispărut și OTV”, a scris Iulian Bulai pe pagina sa de Facebook.

Iulian Bulai, prezent la sediul CNA după judecarea lui Ciutacu

Iulian Bulai continuă să incite la ură împotriva România Tv, după ce s-a prezentat la sediul CNA. Președintele Comisiei de Cultură, membru al partidului USR, acuză postul de televiziune pe nedrept și pune presiuni asupra membrilor Consiliului Național al Audiovizualului.

„Tocmai am terminat o întâlnire foarte bună la CNA. M-am întâlnit cu președinta instituției și cu doi membri importanți din cadrul colegiului, am reiterat invitația din partea Comisiei de Cultură, Arte și Mass-Media de a avea un dialog în cadrul Parlamentului României pentru că trebuie să știm mai bine care sunt regulile după care funcționează CNA în chestiunea sesizărilor. De asemenea, am avut o discuție bună pe nevoia de a comunica mai bine pe procedurile de sesizare în regim de urgență din partea CNA pe spețe foarte importante. CNA trebuie să-și facă treaba mai bine, trebuie consolidat, Parlamentul trebuie să-și exercite controlul parlamentar mult mai bine față de această instituție”, a a declarat Iulian Bulai.

Citește și Dovada presiunilor USR asupra România TV! Iulian Bulai continuă incitarea la ură asupra postului TV și pe rețelele de socializare

Iulian Bulai cere închiderea România TV și spune că în orice stat de drept licența postului de propagandă și manipulare ar fi fost suspendată de mult timp. El a mai spus că așteaptă acțiuni ferme din partea CNA împotriva România Tv.

„În orice stat de drept licența postului de propagandă și manipulare – România TV, ar fi fost suspendată de mult timp. Derapajele repetate ale acestui post de televiziune și distorsionarea gravă a realității și a faptelor de presă ar trebui să determine CNA la acțiuni ferme cu efecte pe termen lung. Fugarul Ghiță face agenda unei întregi țări ținută captiv de un fals post de televiziune.

Citește și Iulian Bulai, 10 sfaturi pentru George Simion pentru o căsătorie fericită: ”Să-ţi strângi şosetele aruncate aiurea prin casă şi să accepţi că soţia ta are soluţii mai bune decât ale tale”

CNA, la voi se vede diferit? Așteptăm acțiuni ferme, nu doar îngrijorări și amenzi minore care înseamnă fix zero pentru bugetul de milioane de euro puse la dispoziție de un fugar ce subminează democrația din România”, a continuat el.