REVOLTĂTOR. Necrofilul din Chitila, lăsat în libertate VIDEO

Tânărul, care a revoltat o ţară întreagă după ce a violat o bătrână decedată, a profanat din nou cadavrul unei femei înmormântată de curând. Bărbatul a ajuns la audieri, dar procurorii au decis să-l lase liber, din lipsă de probe, informează România TV.

28 oct. 2016, 05:43
REVOLTĂTOR. Necrofilul din Chitila, lăsat în libertate VIDEO

Rudele femeii au găsit cavoul deschis, în cimitirul din Chitila, iar trupul era pe jumătate dezbrăcat. Claudiu Bozan, principalul suspect, a fost găsit în apropiere de Capitală şi dus la audieri, dar era atât de beat încât a adormit în secţia de Poliţie.

Anchetatorii au dus cadavrul femeii la Medicina Legală. Ei cred că totul s-ar fi petrecut acum trei săptămâni, la puţin timp după ce femeia a fost înmormântată.

La aproape 6 ore de când a fost ridicat şi adus la secţia din Chitila, tânărul a fost lăsat să plece acasă. Neoficial, poliţiştii spun că aceasta a fost decizia procurorului de la Buftea din lipsă de probe. Aşadar până la finalizarea expertizelor de la IML nu poate fi adusă nicio acuzaţie.

În aprilie, atunci când a violat o bătrână de 92 de ani care murise de câteva zile, Claudiu Bozan a fost reţinut, dar magistraţii l-au lăsat în libertate. A fost totuşi trimis în judecată.

La scurt timp după ce s-a văzut din nou liber, tânărul a atacat cu un cuţit un bărbat cu care a avut o altercaţie.

Citeşte şi Necrofilul din Chitila face noi victime. Acesta a desfigurat un bărbat