Revoltător! Un psiholog în scaun cu rotile a fost jefuit în plină zi, în timp ce ajuta un bătrân. Cum s-a întâmplat evenimentul surprins pe camerele VIDEO

Situație umilitoare în Bacău. Un bărbat care se deplasează în scaunul cu rotile, voluntar la o asociație pentru persoane vulnerabile, a fost jefuit în plină zi, fix când își desfășura activitatea. 

10 ian. 2023, 15:45
Revoltător! Un psiholog în scaun cu rotile a fost jefuit în plină zi, în timp ce ajuta un bătrân. Cum s-a întâmplat evenimentul surprins pe camerele VIDEO

Lipsă de umanitate în Bacău. Un tânăr psiholog în scaun rulant, Brandiu Edmond, a fost umilit în plină zi, în timp ce ajuta un bătrân cu probleme de locomoție.

Un hoț i-a furat borseta lui Edmond Brandiu, voluntar în cadrul Fundației de Sprijin Comunitar Bacău. Eveniment nefericit a avut loc lângă centrul de ajutor al persoanelor vulnerabile. În borsetă ținea Edmond acte, bani, cheile de la casă și mai multe bunuri personale.

„Eu lucrez ca psiholog în cadrul Fundației de Sprijin Comunitar Bacău, cu persoane vârstnice. Cam de două ori pe săptămână, merg să-l iau pe unul dintre beneficiari de acasă, un domn cu probleme la genunchi, eu având mașină personală, ca să îl aduc la centru (n.r. FSC – Centrul Daniel).

În această dimineață, m-am dus, ca de obicei, și l-am luat pe domnul respectiv cu mine în mașină. L-am rugat să-mi țină borseta, în timp ce conduceam. Când am ajuns, am parcat aproape de centru, domnul a ieșit și a pus borseta pe gardul viu lângă care era parcată mașina, apoi a venit să mă ajute pe mine să mă transfer de la volan în scaunul cu rotile.

Cel care mi-a furat borseta a văzut că domnul care mă ajuta era atent la mine și a venit în fugă, a luat borseta și s-a făcut nevăzut pe o străduță de pe lângă centru. Din fericire, nu am avut și telefonul mobil în borsetă”, a povestit Brandiu Edmond, pentru Ziarul de Bacău.

 

Se va implica Poliția în cazul psihologulu jefuit, aflat în scaun cu rotile?

 

Acum, tânărul speră ca Poliția din Bacău să nu-l uite și să-și facă datoria.

„Pe unul dintre stâlpii din zonă este și o cameră de filmat, am vorbit cu poliția și a luat numărul de telefon al persoanei care are camera; sper că îl vor putea depista pe cel care mi-a furat borseta”, a mai transmis Brandiu Edmond, pentru sursa citată.

Psihologul speră că își va putea recupera măcar actele și-i roagă pe cei care îl pot ajuta în acest sens să îl contacteze.