Revoluţie la Vrancea! Marian Oprişan pierde preşedinţia Consiliului Judeţean după 20 de ani

Premierul României a declarat duminică că sunt semnale care arată că Vrancea va fi eliberată de Marian Oprişan, cel care a stat timp de 20 de ani la preşedinţia Consiliului Judeţean.

RomaniaTV.net
27 sept. 2020, 21:20
Revoluţie la Vrancea! Marian Oprişan pierde preşedinţia Consiliului Judeţean după 20 de ani

 „Semnale sunt că reuşim eliberarea Vrancei de sub Oprişan. Astea sunt semnalele de după rezultatele pe care le avem până în prezent”, a declarat Ludovic Orban la Digi 24. 

Citeşte şi: Rareş Bogdan anunţă că PNL şi-a triplat numărul de preşedinţi de Consilii Judeţene. În plus, partidul a câştigat 400 noi primării

„Nu avem încă rezultate de peste tot. Ele vin constant. Cam aşa sunt date pe care pot să vi le spun. Nu mă hazardez să vă dau datele până nu suntem siguri 100%. Semnalele sunt că reuşim eliberarea Vrancei de Oprişan. Acestea sunt semnalele pe care avem din datele care ne-au venit până în prezent”, a adăugat liderul PNL.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a spus că liberalii sunt pe cale de a provoca o mare surpriză și ar putea câștiga alegerile la CJ Vrancea, învingându-l astfel pe Marian Oprișan. „Conform numărătorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD, a fost învins Marian Oprișan. Este doar o numărătoare paralelă, dar PNL l-a învins pe Marian Oprișan.”, a spus Rareș Bogdan, la Antena 3.

Senatorul PNL Cătălin Toma este cel care l-ar fi înlocuit pe baronul de Vrancea la preşedinţia Consiliului Judeţean Vrancea. Înainte, acesta a fost primar în localitatea sa natală, comuna Jariştea.

„Am votat pentru ca Vrancea să se dezvolte, ca toţi vrâncenii să aibă o bucurie în următorii 4 ani. Sper într-o viziune, în perspectivă, sper în conectivitate şi mobilitate, Vrancea poate mai mult şi îi îndemn pe vrânceni să vină la vot, e timp de soare şi de plimbare, iar vrâncenii ştiu că un vot schimbă tot”, a declarat senatorul PNL Cătălin Toma.