Rareş Bogdan anunţă că PNL şi-a triplat numărul de preşedinţi de Consilii Judeţene. În plus, partidul a câştigat 400 noi primării

Vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a făcut o radiografie a alegerilor locale din perspectiva PNL, punctând că partidul şi-a triplat numărul de preşedinţi de Consilii Judeţene.

27 sept. 2020, 19:52
Rareş Bogdan anunţă că PNL şi-a triplat numărul de preşedinţi de Consilii Judeţene. În plus, partidul a câştigat 400 noi primării

Sunt foarte fericit că de la 7 preşedinţi de Consilii Judeţene am ajuns la 20 de preşedinţi de Consilii Judeţene. De asemenea, e posibil să mai câştigăm la Neamţ, Maramureş, Caraş-Severin… Am câştigat judeţul Giurgiu, nu stiu încă dacă şi la municipiu. În afara judeţeleor mari pe care le aveam deja şi le-am păstrat, precum Cluj, Sibiu, Braşov, dintre judeţele mari am câştigat Iaşiul, prin Costel Alexe (ministrul Mediului), Bihorul (Ilie Bolojan), Timiş, Prahova. E o bătălie umăr la umăr la Maramureş, la Neamţ, Galaţi”, a spus Rareş Bogdan, la România TV.

Citeşte şi Rareş Bogdan aruncă bomba serii: „Marian Oprişan este pe cale să piardă la Vrancea”

De asemenea, vicepreşedintele PNL are o estimare optimistă şi la nivelul primarilor. „Dacă înainte de alegeri aveam 1.100 de primării, la estimarea noastră de acum vom avea peste 1.500 primarii„, a mai spus Rareş Bogdan.