Reziduurile de aluat îţi dau bătăi de cap? Gospodinele au dezvăluit secretul prin care poţi curăţa uşor vasele

Reziduurile de aluat îţi dau bătăi de cap? De cele mai multe ori, femeile fac o mare greşeală şi curăţă vasele cu buretele, asta după ce le-au lăsat la înmuiat cu apă caldă. De cele mai multe ori, buretele se contaminează şi trebuie aruncat.

02 iul. 2022, 13:15
Reziduurile de aluat îţi dau bătăi de cap? Gospodinele au dezvăluit secretul prin care poţi curăţa uşor vasele
Gospodinele au dezvăluit secretul prin care poţi curăţa uşor vasele de aluat

Reziduurile de aluat îţi dau bătăi de cap? Gospodinele cu experiență au găsit un truc pentru a atenua procesul neplăcut. O primă sugestie este că vasele murdare de aluat nu trebuie să fie umplute cu apă clocotităm, ele trebuie spălate cu apă rece.

Reziduurile de aluat îţi dau bătăi de cap?

Aluatul lipicios se lipește mult mai puțin de ustensilele din plastic, de aceea alegeți vase din plastic, în care îl veți frământa. Încercați să adunați aluatul din bol cu ​​o spatulă de silicon, astfel recipientul va rămâne aproape curat înainte de spălare.

Înainte de a șterge vasele cu un burete și detergent de vase, curăță bine și telul cu care ați frământat aluatul. Astfel, buretele nu se va murdari și nu va trebui schimbat.

Citeşte şi: Trucul cu nisip silicat pentru pisici. Uite la ce mai poate ajuta în gospodărie

Trucul simplu care îţi face hainele pufoase şi parfumate

Poţi obţine rufe pufoase şi parfumate dacă alegi un detergent plăcut mirositor și un balsam de rufe. În cazul în care nu găsiţi un balsam cu un miros pe placul vostru, iată un truc care v-ar putea fi pe plac şi care v-ar putea ajuta să păstraţi hainele frumos mirositoare.

Câteva picături de apă de trandafir în recipientul pentru aburi al fierului de călcat pot aduce un aer proaspăt rufelor tale. Mirosul este puternic, dar şi plăcut şi se va menţine timp îndelungat. Este suficient un capac de apă de trandafiri la două pahare de apă distilată, special folosită în fierul de călcat.

Dacă nu vă plac trandafirii, puteți folosi și alte tipuri de apă parfumată pentru a călca hainele.

Un alt truc folosit de gospodine este curaţarea regulată a fierului de călcat pentru a preveni depunerile de calcar.


loading...