REZULATE BAC 2014 EDU.RO IASI: 13 fete de 10 la Iaşi

REZULATE BAC 2014 EDU.RO IASI: Conform primelor rezultate publicate duminică în jurul orei 21.30 pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, 14 elevi din Iaşi au luat 10 pe linie la toate cele trei probe ale examenului de bacalaureat.

RomaniaTV.net
07 iul. 2014, 05:06
REZULATE BAC 2014 EDU.RO IASI: 13 fete de 10 la Iaşi

REZULATE BAC 2014 EDU.RO IASI: Cele 13 fete şi un băiat care au trecut cu notă maximă examinările provin de la cele mai cunoscute licee de stat din Iaşi, însă unul este şi de la o unitate de învăţământ privată, Colegiul „Richard Wurmbrand”.

REZULTATE BACALAUREAT 2014 EDU.RO IASI

Cei mai mulţi dintre aceştia, şapte la număr, provin de la Colegiul Naţional, câte doi de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi de la Colegiul „Costache Negruzzi” şi câte unul de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri”, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” şi Colegiul „Richard Wurmbrand”.

Cei mai mulţi dintre elevii care au luat notă maximă au urmat în timpul liceului profilul real, de matematică-informatică, în timp ce trei au venit de la filologie şi unul de la ştiinţele-naturii.
Menţionăm că până la închiderea ediţiei nu a existat niciun punct de vedere oficial al Inspectoratului Şcolar Judeţean cu privire la finalitatea acestor rezultate, dacă ele sunt complete sau nu.

La nivel naţional, în urma centralizării a 99,62% din date, la ora 17.00, rata de promovare în rândul absolvenţilor clasei a XII-a era de 59,18%, mai mare cu aproximativ 3% faţă de media din iulie de anul trecut, când se strânseseră tot 99% din date.