REZULTATE ADMITERE DREPT 2016. Absolvenţii de liceu au dat examen pentru a intra la Universitatea Bucureşti

REZULTATE ADMITERE DREPT 2016. Absolvenţii de liceu care s-au înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti au susţinut luni examenele de admitere.

26 iul. 2016, 16:21
REZULTATE ADMITERE DREPT 2016. Absolvenţii de liceu au dat examen pentru a intra la Universitatea Bucureşti

REZULTATE ADMITERE DREPT 2016. Candidaţii care vor să prindă un loc la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti au susţinut luni testul grilă din disciplinele: Limba română şi Economie. Tot luni, absolvenţii de liceu au susţinut examenul de admitere la Facultatea de Geologie şi Geofizică, specializarea Geologie.

Examenele de admitere la Universitatea Bucureşti au început de săptăma trecută, iar ultima zi de examen a fost 26 iulie, data limită de afişare a rezultatelor fiind 29 iulie 2016.

Citeşte şi: REZULTATE ADMITERE 2016 POLITEHNICĂ. Admiterea candidaţilor se face în ordinea descrescătoare a mediei generale

Potrivit adevarul.ro, la Facultatea de Drept, concurenţa este de 4,1 candidaţi pe loc, în timp ce la Facultatea de Geologie şi Geofizică este un candidat pe loc.

Peste de 20.000 candidaţi şi-au depus dosarele în sesiunea iulie 2016, pentru admiterea la studii universitare de licenţă la Facultăţile Universităţii din Bucureşti, cu o medie de 4,37 candidaţi pe locurile de la buget.

Citeşte şi: REZULTATE ADMITERE FARMACIE 2016. Vezi cu ce notă s-a intrat şi care este regulamentul pentru contestaţii