REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2020. Grile corecte UMFST Târgu-Mureş

REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2020. Admiterea la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade”  s-a făcut în condiţii noi. Candidaţii au avut asupra lor chestionarul epidemiologic completat si semnat, rezultatul testului COVID eliberat cu maxim 48 ore înainte, pentru cetățenii cu domiciliul în afara României sau dovada că sunt în România de minim 14 zile (bilet de avion, stampila graniță, dovada cazare hotel, etc), masca de protecție.

RomaniaTV.net
26 iul. 2020, 16:20
REZULTATE ADMITERE MEDICINĂ 2020. Grile corecte UMFST Târgu-Mureş

Proba scrisă a început la ora 10.00 şi a durat 3 ore pentru programele de studiu Medicină, Medicină militară, Medicină Dentară și Farmacie.

Candidații au putut intra în sălile de concurs în care au fost repartizați intre orele 9,00 și 9,30.

Candidații vor avea asupra lor chestionarul epidemiologic (se poate descarca aici) completat si semnat, rezultatul testului COVID eliberat cu maxim 48 ore înainte, pentru cetățenii cu domiciliul în afara României sau dovada că sunt în România de minim 14 zile (bilet de avion, stampila graniță, dovada cazare hotel, etc), masca de protecție și dacă doresc, o sticlă cu apă sau suc şi dulciuri.

Citeşte şi REZULTATE ADMITERE MEDICINA 2020 UMF IAŞI. Cu ce medii s-a intrat la Medicină şi Farmacie. Cum se calculează media

La intrarea în sălile de concurs, candidaţii s-au legitimat cu Buletin de Identitate/ Carte de Identitate / Pașaport în termen de valabilitate și vor avea asupra lor legitimația de concurs, printată de fiecare candidat la finalizarea procedurii de înscriere online.

Pentru proba scrisă de chimie organică candidații au primit minicalculatoare.

Biologie 

Varianta I

Varianta II

Varianta III

Varianta IV

Chimie

Varianta I

Varianta II

Varianta III

Varianta IV

Chimie organică

Varianta I

Varianta II

Varianta III

Varianta IV

Din motive epidemiologice rezultatele la concursul de admitere se vor afisa exclusiv online la adresa: https://www.umfst.ro/admitere/admitere-2020/rezultate-admitere-iulie-2020.html


loading...
Partenerii noștri