REZULTATE ALEGERI 2014. Reacţie UIMITOARE la PSD Teleorman: Nu avem ce contesta, e voinţa poporului

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul Timotei Stuparu, purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, a declarat duminică seara, pentru AGERPRES, după anunţarea rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Electoral Central, însă consideră că votul din diaspora va determina câştigătorul, la fel ca în 2009.

RomaniaTV.net
16 nov. 2014, 21:17
REZULTATE ALEGERI 2014. Reacţie UIMITOARE la PSD Teleorman: Nu avem ce contesta, e voinţa poporului

REZULTATE ALEGERI 2014. „Nu avem ce contesta. Nu avem a scuza nimic pentru că orice scuză nu poate afecta sau determina un rezultat al votului final. Credem că a fost un vot emoţional. Nu s-a ales un preşedinte, acum îmi exprim o părere pur personală, nu s-a ales un preşedinte pentru cinci ani, s-a ales un preşedinte pentru moment pentru că asta a fost disputa pentru moment, dispută între cele două curente. Cred că nu s-a ţinut cont de profesionalism. Majoritatea cred şi nu aş vrea să fiu răutăcios, dacă au acceptat asta fără gândul a cinci ani de aici încolo, practic au acceptat până la urmă măsurile băsiste luate în ultimii ani. Este voinţa poporului. Nu putem să negăm această voinţă indiferent cum ea a fost formată sau determinată. O să aşteptăm rezultatul măsurătorii directe în secţiile de votare şi la Birourile Electorale Judeţene şi la Biroul Electoral Central. Cred că votul din diaspora, ca şi în 2009, va pune câştigătorul”, a afirmat Stuparu.

REZULTATE ALEGERI 2014. Victor Ponta: L-am FELICITAT pe Klaus Iohannis pentru VICTORIE

Reprezentantul PSD Teleorman a spus că, în nume personal, vrea să recunoască unele greşeli ale social-democraţilor din ultimii doi ani, cum ar fi faptul că nu s-a acordat atenţie tinerilor, mediului Internet şi diasporei.

„Eu vreau totuşi în nume personal să recunosc nişte greşeli pe care le-a făcut Partidul Social Democrat în această perioadă de câţiva ani cât a fost la conducerea ţării şi nu numai. Nu a acordat o suficientă atenţie categoriei sociale care se cheamă tineret, nu a acordat atenţie deosebită internetului şi influenţei acestuia în procesul electoral şi nu acordat o atenţie deosebită diasporei”, a mai spus senatorul Timotei Stuparu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit PSD, după centralizarea unui număr mic de secţii de votare, Klaus Iohannis, candidatul susţinut de ACL, a obţinut 51% din voturi, în timp ce Victor Ponta, candidatul susţinut de PSD-UNPR-PC a primit 49% din voturi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit numărătorii paralele a ACL, în urma centralizării voturilor din 29,92%% dintre secţii de votare, Klaus Iohannis a obţinut 56,45% din voturi, iar Victor Ponta – 43,55%.

EXIT POLL CSCI REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II. Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CSCI şi difuzat de România TV, la ora 21.00, la închiderea urnelor. Victor Ponta a obţinut 50,72% din voturi, iar Klaus Iohannis 49.28%.

EXIT POLL ARP TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Exit-poll-ul ARP realizat pentru Realitatea TV şi, conform rezultatelor prezentate la ora 21:00 (măsurători făcute până la ora 19.30), arată că Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află la egalitate, cu câte 50% din opţiunile de vot.

EXIT-POLL SOCIOPOL, REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Rezultatul este foarte strâns. Victor Ponta a obţinut 50,9%, iar Klaus Iohannis 49,1%, potrivit SOCIOPOL.

EXIT POLL IRES TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. IRES, în schimb, îl dă câştigător pe KLAUS IOHANNIS, cu 51%, faţ de VICTOR PONTA – 49%.

EXIT POLL CURS-AVANGARDE TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE, difuzat de TVR, la ora 21.00, la închiderea urnelor, Klaus Iohannis a obţinut 51,50%, iar Victor Ponta – 48,50%.