REZULTATE ALEGERI 2014. Reacţie UIMITOARE la PSD Teleorman: Nu avem ce contesta, e voinţa poporului

Publicat: Duminică, 16 Noiembrie 2014 23:17 // Actualizat: Duminică, 16 Noiembrie 2014 23:17 // Sursa: romaniatv.net

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Senatorul Timotei Stuparu, purtătorul de cuvânt al PSD Teleorman, a declarat duminică seara, pentru AGERPRES, după anunţarea rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Electoral Central, însă consideră că votul din diaspora va determina câştigătorul, la fel ca în 2009.

REZULTATE ALEGERI 2014. "Nu avem ce contesta. Nu avem a scuza nimic pentru că orice scuză nu poate afecta sau determina un rezultat al votului final. Credem că a fost un vot emoţional. Nu s-a ales un preşedinte, acum îmi exprim o părere pur personală, nu s-a ales un preşedinte pentru cinci ani, s-a ales un preşedinte pentru moment pentru că asta a fost disputa pentru moment, dispută între cele două curente. Cred că nu s-a ţinut cont de profesionalism. Majoritatea cred şi nu aş vrea să fiu răutăcios, dacă au acceptat asta fără gândul a cinci ani de aici încolo, practic au acceptat până la urmă măsurile băsiste luate în ultimii ani. Este voinţa poporului. Nu putem să negăm această voinţă indiferent cum ea a fost formată sau determinată. O să aşteptăm rezultatul măsurătorii directe în secţiile de votare şi la Birourile Electorale Judeţene şi la Biroul Electoral Central. Cred că votul din diaspora, ca şi în 2009, va pune câştigătorul", a afirmat Stuparu.

REZULTATE ALEGERI 2014. Victor Ponta: L-am FELICITAT pe Klaus Iohannis pentru VICTORIE

Reprezentantul PSD Teleorman a spus că, în nume personal, vrea să recunoască unele greşeli ale social-democraţilor din ultimii doi ani, cum ar fi faptul că nu s-a acordat atenţie tinerilor, mediului Internet şi diasporei.

"Eu vreau totuşi în nume personal să recunosc nişte greşeli pe care le-a făcut Partidul Social Democrat în această perioadă de câţiva ani cât a fost la conducerea ţării şi nu numai. Nu a acordat o suficientă atenţie categoriei sociale care se cheamă tineret, nu a acordat atenţie deosebită internetului şi influenţei acestuia în procesul electoral şi nu acordat o atenţie deosebită diasporei", a mai spus senatorul Timotei Stuparu.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit PSD, după centralizarea unui număr mic de secţii de votare, Klaus Iohannis, candidatul susţinut de ACL, a obţinut 51% din voturi, în timp ce Victor Ponta, candidatul susţinut de PSD-UNPR-PC a primit 49% din voturi.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit numărătorii paralele a ACL, în urma centralizării voturilor din 29,92%% dintre secţii de votare, Klaus Iohannis a obţinut 56,45% din voturi, iar Victor Ponta - 43,55%.

EXIT POLL CSCI REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. TURUL II. Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CSCI şi difuzat de România TV, la ora 21.00, la închiderea urnelor. Victor Ponta a obţinut 50,72% din voturi, iar Klaus Iohannis 49.28%.

EXIT POLL ARP TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Exit-poll-ul ARP realizat pentru Realitatea TV şi, conform rezultatelor prezentate la ora 21:00 (măsurători făcute până la ora 19.30), arată că Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află la egalitate, cu câte 50% din opţiunile de vot.

EXIT-POLL SOCIOPOL, REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014: Rezultatul este foarte strâns. Victor Ponta a obţinut 50,9%, iar Klaus Iohannis 49,1%, potrivit SOCIOPOL.

EXIT POLL IRES TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. IRES, în schimb, îl dă câştigător pe KLAUS IOHANNIS, cu 51%, faţ de VICTOR PONTA - 49%.

EXIT POLL CURS-AVANGARDE TURUL II, REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Potrivit exit-poll-ului CURS-AVANGARDE, difuzat de TVR, la ora 21.00, la închiderea urnelor, Klaus Iohannis a obţinut 51,50%, iar Victor Ponta - 48,50%.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 nov 00:03
...rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Electoral Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
16 nov 23:40
...după anunţarea rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Electoral Citește mai departe…

...
16 nov 23:27
...după anunţarea rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Electoral Citește mai departe… Sursa romaniatv.net

...
16 nov 23:27
...AGERPRES, după anunţarea rezultatelor exit-poll că e încă de aşteptat rezultatul numărătorii directe de la Biroul Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7249
RON
19 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H