REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Cioloş aduce USR-PLUS cu picioarele pe pământ: „Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică”

Dacian Cioloş, corepreşedintele USR-PLUS, le transmite candidaţilor câştigători că vor avea o misiune grea şi trebuie să fie pregătiţi să facă faţă aşteptărilor românilor.

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 05:51
REZULTATE ALEGERI LOCALE 2020. Cioloş aduce USR-PLUS cu picioarele pe pământ: „Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică”

„Un lucru se conturează tot mai clar: 

În România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție.

Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică.

A venit vremea unei viziuni pozitive și a livrării de rezultate pentru a schimba lucrurile în bine și a materializa speranța.

Sper să nu mă grăbesc spunând că vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunității, pe față, nu pentru a se căpătui ei și cei care i-au împins pe liste ale partidelor.

Îmi doresc să văd că cei care au primit azi acest mesaj câștigând mandate să inteleagă că greul abia acum începe. Că aceste mandate câștigate nu sunt încă o victorie, ci doar semnul unei așteptări imense și a unei responsabilități pe măsură, care acum incepe.

Că după atâta polarizare în politica românească, esential e să învățăm să guvernăm pentru toți oamenii, nu doar pentru „ai noștri”.

Și sper ca puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate.

Acum, în acest moment, sunt mândru de tinerii mei colegi care au dovedit determinare, anduranță și maturitate.

De fapt, încă odată, a câștigat România sănătoasă”, scrie Cioloş pe Facebook.

Citeşte şi: Rezultate alegeri locale 2020. Mihai Chirica a câştigat al doilea mandat la primăria Iaşi


loading...