REZULTATE ALEGERI LOCALE TIMIŞOARA. Nicolae Robu, candidatul favorit la Primăria Timişoara

REZULTATE ALEGERI TIMIŞOARA. Potrivit ultimului sondaj înainte de vot, Nicolae Robu, aflat la al doilea mandat, este în continuare favorit, în ciuda campaniei dure duse de USR-PLUS în special în mediul online.

RomaniaTV.net
24 sept. 2020, 14:29
REZULTATE ALEGERI LOCALE TIMIŞOARA. Nicolae Robu, candidatul favorit la Primăria Timişoara

REZULTATE ALEGERI TIMIŞOARA. Cu toate că USR și-a mobilizat toate forțele şi a beneficiat de resurse uriașe care au fost investite în Timișoara, ultimul sondaj înainte de alegeri îl arată pe primarul Nicolae Robu pe primul loc, la o distanţă de 14 procente.

Sondajul de calibrare al unui important partid politic din România arată că eforturile USR-PLUS nu au fost încununate de succes. Nicolae Robu conduce în continuare clasamentul intenției de vot cu 41%, urmat de candidatul USR, Dominic Fritz (cetăţean german) cu 27%, Voichița Lăzureanu (PSD) cu 12% și Marius Craina (ProRomania) cu 9%.

REZULTATE ALEGERI TIMIŞOARA. Fost rector al Univeristăţii Politehnice din Timişoara şi fost senator, Nicolae Robu a fost ales primar în 2012, din partea USL. A câştigat al doilea mandat din partea PNL în 2016. Dominic Fritz este cetăţean german, fost membru al Partidului Verzilor, partid de stânga din Germania. Acesta a venit în România va voluntar, iar în CV-ul său se menţionează că a fost şef de cabinet al fostului președinte german Horst Köhler. Partidele de stânga, PSD şi Pro România, au reuşit să se anihileze reciproc, propunând fiecare câte un medic reputat pentru funcţia de primar.

Citeşte şi SONDAJ IRSOP Alegeri Locale 2020: Gabriela Firea, 7 procente peste Nicuşor Dan