REZULTATE BAC 2017 CARAS-SEVERIN. Ce note au obţinut elevii din CARAŞ-SEVERIN

REZULTATE BAC 2017 CARAS SEVERIN.Ministerul Educaţiei publică rezultatele la BACALAUREAT 2017 pe portalul EDU.RO. Rezultatele de la BAC 2016 vor fi publicate pe 05 iulie. UPDATE: Rată de promovare de 62,64 la sută la examenul de bacalaureat, în Caraş- Severin

05 iul. 2017, 02:52
REZULTATE BAC 2017 CARAS-SEVERIN. Ce note au obţinut elevii din CARAŞ-SEVERIN

REZULTATE BAC 2017 CARAS SEVERIN. În momentul publicării rezultatelor examenului de Bacalaureat 2016 din judeţul Caraş-Severin, notele se vor vizualiza AICI.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş- Severin, în acest judeţ 62,64 la sută dintre elevii care au participat la sesiunea de vară a examenului de bacalaureat au fost declaraţi reuşiţi. La examen au fost înscrişi 1.890 de elevi, iar dintre aceştia 1.721 au fost prezenţi. Un număr de 636 de elevi au fost respinşi, iar 1.078 au reuşit să obţină medii peste şase.

Astfel, au fost 287 de absolvenţi de liceu care au obţinut medii între 6 şi 6,99, alţi 324 au obţinut medii între 7 şi 7,99, în timp ce 308 au obţinut medii între 8 şi 8,99. Medii între 9 şi 9,99 au obţinut 159 de elevi. În acest judeţ nu a fost înregistrată nicio medie de zece.


Potrivit calendarului, miercuri, 5 iulie, pana la ora 16:00, se afiseaza primele rezultate. In aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatiile, intre orele 16:00 si 20:00. Acestea vor fi solutionate in intervalul 6-9 iulie, iar pe 10 iulie vor fi afisate.

REZULTATE BAC 2017 CARAS SEVERIN. Pentru sustinerea probelor scrise, in cele 439 de centre de examen, s-au inscris peste 135.000 de candidati din toate promotiile. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii, cumulativ: sustinerea tuturor probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale; sustinerea tuturor probelor scrise si nota 5 la fiecare dintre acestea, precum si obtinerea mediei 6, cel putin, la probele scrise.

REZULTATE BAC 2017: Cum afli NOTELE LA BACALAUREAT pe EDU.RO

Absolventii care au promovat toate clasele liceale cu medii generale de minimum 9,50, iar la examenul de BAC 2017 au obtinut media 10 primesc diploma de merit.

REZULTATE BAC 2017 CARAS SEVERIN. Cum s-a desfasurat examenul:
Accesul candidatilor in centrele de examen la probele scrise s-a facut in intervalul 7:30 – 8:30 pe baza unui act de identitate valid, cu fotografie. Timpul destinat redactarii unei lucrari scrise a fost de trei ore, calculat din momentul in care s-a incheiat distribuirea subiectelor fotocopiate pentru fiecare candidat.

Pentru rezolvarea subiectelor, candidatii au fost obligati sa foloseasca numai cerneala sau pasta de culoare albastra, iar pentru executarea schemelor si a desenelor, numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematica, candidatii au putut apela doar la instrumente de desen.

REZULTATE BAC 2017 CARAS SEVERIN. La probele scrise, mijloacele de calcul au fost interzise, iar hartia folosita a fost doar cea distribuita de catre asistenti. Toate salile de examen trebuie sa aiba in dotare camere functionale de supraveghere video si audio. Ministerul Educatiei a atentionat ca este interzis accesul in sali cu manuale, dictionare, notite, insemnari etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, ori cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare.

REZULTATE Bacalaureat 2017. Facultăți unde admiterea se face doar pe baza rezultatelor de la Bac 2017

In acelasi timp, candidatilor le-a fost interzis sa comunice intre ei sau cu exteriorul, sa transmita ori sa schimbe intre ei foi din lucrare, ciorne, notite sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare in interior sau cu exteriorul. Cei surprinsi in aceste situatii au fost eliminati din examen, indiferent daca materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent daca au fost introduse de acestia ori de alti candidati, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane si indiferent daca ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinta, nu vor mai putea participa la probele urmatoare si vor fi lipsiti de posibilitatea recunoasterii, in sesiunile urmatoare, a notelor la probele promovate anterior eliminarii, inclusiv a probelor de evaluare a competentelor lingvistice si digitale. De asemenea, acesti candidati nu mai au dreptul de a participa la urmatoarele doua sesiuni ale examenului de bacalaureat.


loading...
Partenerii noștri