Rezultate Bacalaureat 2021 Cluj. Doar 3 medii de 10 pentru elevii clujeni

Absolvenții claselor a XII-a au susținut săptămâna trecută probele scrise din cadrul Examenului Național de Bacalaureat 2021, sesiunea iunie-iulie. Astăzi, Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele obţinute de elevii clujeni.

05 iul. 2021, 10:32
Rezultate Bacalaureat 2021 Cluj. Doar 3 medii de 10 pentru elevii clujeni

Rezultate Bacalaureat 2021 Cluj.

Dacă la Evaluarea Naţională 2021, sesiunea iunie, elevii clujeni au obţinut cele mai multe medii de 10 din ţară, depăşind Bucureştiul, la Balacaureat 2021 au fost doar trei medii de 10 obţinute de elevi de la COLEGIUL NAȚIONAL „ANDREI MUREȘANU” DEJ, LICEUL TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” CLUJ-NAPOCA şi LICEUL TEORETIC „PETRU MAIOR” GHERLA.

Vezi aici rezultate Bacalaureat 2021 Cluj

Citeşte şi: Rezultate Bac 2021, lucrările vor fi SCANATE. Ministrul Sorin Cîmpeanu anunţă schimbări la corectare

Contestatiile la examenul de bacalaureat 2021, sesiunea iunie iulie 2021,  se pot depune la fiecare centru de examen, în data de 5 iulie 2021,  în intervalul orar 12:00 – 18:00, dar şi  online, utilizand adresa de mail comunicata de centrul de examen. La fiecare contestatie depusa online, centrul de examen va trebui sa confirme primirea mesajului. In cazul in care nu exista confirmare de primire, rugam candidatii sa contacteze cat mai urgent acel centru de examen.

Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultate Bacalaureat 2021 Cluj. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie 2021.

În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice, în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), afișarea rezultatelor se va face prin anonimizarea numelui și a prenumelui candidatului.

Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să îndeplinească, cumulativ, mai multe condiţii, şi anume: recunoașterea/echivalarea/susținerea tuturor probelor de evaluare a competențelor lingvistice și digitale; susținerea tuturor probelor scrise și obținerea notei 5 (cel puțin) la fiecare dintre acestea; obținerea mediei 6 (cel puțin) la probele scrise.

Citeşte şi: Întrebări capcană pentru elevi la Examenele Naţionale. Ministrul Educaţiei: Unii colegi vor să demonstreze că ei sunt mai buni decât elevii