REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2020 SIBIU. Edu.ro anunţă doar 6 medii de 10

Luni s-au afișat notele elevilor la Evaluarea Națională la probele de Limba și literatura română, Limba și literatura maternă și Matematică.

22 iun. 2020, 10:11
REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2020 SIBIU. Edu.ro anunţă doar 6 medii de 10

Notele de la Evaluarea Națională au fost anunțate luni, rezultatele elevilor fiind afișate atât la avizierele centrelor de examen, dar și pe EDU.RO.

Rezultatele Evaluarii Nationale au fost publicate pe site-ul Ministerului Educatiei.

REZULTATE EVALUARE NATIONALA 2020 EDU.RO. S-au afişat mediile. Introdu codul şi află ce note ai luat la Capacitate 2020 – UPDATE

În județul Sibiu, șase elevi au reușit să obțină media 10 la Evaluarea Națională. Aceștia au absolvit la Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” Tălmaciu, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Mediaș, Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” Sibiu, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu și la Școala Gimnazială Nr. 18. Rezultatele pot fi văzute AICI.

Pentru prima oară, lista completă a notelor de la Capacitate este afișată într-un format anonimizat, care nu va mai permite identificarea elevului. Astfel, listele afișate în centrele de examen și pe site-ul evaluare.edu.ro conțin următoarele informații: codul unic al candidatului, școala de proveniență, rezultatele probelor examenului și media.