Rezultate şocante în cazul fetiţei ucise de mama în Bucureşti. Ce au descoperit legiştii

Cazul fetiţei de trei ani găsită moartă lângă mama sa într-un apartament din cartierul bucureştean Drumul Taberei a şocat întreaga ţară. Medicii legişti au furnizat primele rezultate ale autopsiei, din care rezultă că micuţa de doar 3 ani a murit sufocată. Mama a fost găsită ieri seară plină de sânge lângă cadavrul fiicei sale. Femeia este in continuare internată la spitalul Obregia din Capitală.

RomaniaTV.net
29 iun. 2016, 16:06
Rezultate şocante în cazul fetiţei ucise de mama în Bucureşti. Ce au descoperit legiştii

INML a transmis oficial primele rezultate în cazul fetiţei de 3 ani care a fost găsită moartă în aparatament. Medicii legişti au stabilit că micuţa a murit din cauza sufocării.

Alarma a fost dată marţi seara când proprietarul casei, unde locuia femeia, a chemat o firmă să spargă uşa fiindcă femeia nu mai răspundea şi nu voia să îi plătească chiria. Acesta a găsit în interior o imagine terifiantă. Fetiţa era moartă, iar lângă ea stătea mama care era plină de sânge. Vecinii susţin că femeia suferea de depresie şi avea un comportament agresiv faţă de micuţă.

Corpul neînsufleţit al copilei a fost dus la INML, unde s-a realizat necropsia, iar mama a fost dusa la spitalul Obregia din Capitală si va fi supusa unei expertize psihiatrice. Cercetările continua în acest caz, care a fost preluat de serviciul omoruri. Potrivit apropiaţilor, mama era in depresie dupa ce sotul a părăsit-o. Ancheta va continua, iar procurorii vor stabili ce anume s-a întâmplat marţi seara.