Rezultate Superligă 2023: CFR Cluj a învins Farul, scor 3-0, şi este noul lider al campionatului

În clasament, CFR Cluj a urcat pe primul loc, cu 47 de puncte, fiind urmată de Farul, cu 45 de puncte, şi de FCSB şi Rapid, cu câte 41 de puncte.

23 ian. 2023, 22:07
Rezultate Superligă 2023: CFR Cluj a învins Farul, scor 3-0, şi este noul lider al campionatului

UPDATE. Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, luni seară, că meciul cu CFR Cluj, pierdut de Farul, scor 0-3, în Superliga, a fost o lecţie pentru echipa constănţeană.

„Cred că fotbalul e făcut din mici detalii, acolo unde ei ne-au depăşit pe noi. Este o lecţie pentru noi, sper că jucătorii au înţeles şi trebuie să revenim la cum am jucat înainte. Felicitări, CFR-ului, a arătat ca o echipă pragmatică, tehnică. Sunt dezamăgit de partea colectivă, nu de un anumit jucător. Câştigăm cu toţii, pierdem cu toţii. preocuparea mea cea mai mare este că echipa nu a făcut jocul nostru, puţine pase, am pregătit totul, dar în teren nu s-a văzut. În tur am demonstrat că suntem cei mai buni, mai puţin în noiembrie, când am scăzut”, a declarat Hagi după meci.

UPDATE: Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, luni seară, că echipa CFR Cluj a făcut meciul perfect şi a subliniat că nici măcar nu a îndrăznit să viseze că va învinge Farul Constanţa cu scorul de 3-0, în etapa a XXII-a din Superliga.

„Pentru mine şi pentru echipă a fost meciul perfect. Nici în visurile cele mai frumoase nu credeam că vom câştiga cu 3-0 la Farul. Am făcut presing exact cum trebuie, dar cel mai important a fost primul gol, ne-a dat aripi şi a venit de la un jucător pe care mi l-am dorit cel mai mult (n.r. – Krasniqi). Mi-aş dori să-l antrenez mai mult, să câştige şi el un trofeu şi apoi să plece mai departe. E un jucător modest, cuminte, iese bine la teste. De la portar până la ultmul intrat, toţi merită felicitări”, a spus Petrescu la interviul de după meci.

Dan Petrescu a mai spus că cel puţin cinci echipe vor lupta la titlu şi a subliniat că, în opinia sa, fiecare formaţie ar trebui să fie antrenată de tehnicieni cu licenţa pro.

Rezultate Superligă 2023:  Formaţia CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XXII-a.

Lovitură dură pentru echipa de sport de la Pro TV! Motivul incredibil pentru care Ioana Cosma și Mihai Mironică au fost demiși

Golurile au fost marcate de Krasniqi (49), Manea (59 – penalti) şi Petrila (77).

Farul: Aioani – Boli, Larie, Artean, Kiki (Borza ’55) – Nedelcu (Sârbu ’46), T. Băluţă, Grameni (Casap ’64)- Alibec, L. Munteanu (Morar ’64), A. Pitu (Salli ’78). Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj: Scuffet – C. Manea (Ţîru ’85), Burcă, Yuri, Braun – Boateng, Muhar, Cvek  (Hoban ’89)- Yeboah (Janga ’67), Bîrligea (Petrila ’46), Krasniqi (Maglica ’90). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Munteanu (36), Nedelcu (45+2), Casap (87) / Manea (42), Burca (90)

 

David Popovici, aproape de o decizie radicală. „Gata, plec din ţară, îmi văd de studii şi nu mai vreau să fac înot”
Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de  Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar Marian Barbu a fost rezervă.

În Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie şi Tunyogi Ferencz, iar observator a fost desemnat Alexandru Deaconu.

În clasament, CFR Cluj a urcat pe primul loc, cu 47 de puncte, fiind urmată de Farul, cu 45 de puncte, şi de FCSB şi Rapid, cu câte 41 de puncte.