Rezultatele analizelor pentru bărbatul care a murit la Piteşti fiind suspect de coronavirus. Ce au descoperit medicii

Au ieșit rezultatele analizelor pentru pacientul din Pitești care a murit aseară, după ce a ajuns la spital cu simptome de coronavirus. Bărbatul din Argeș a fost diagnosticat negativ cu Covid-19.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 07:17
Rezultatele analizelor pentru bărbatul care a murit la Piteşti fiind suspect de coronavirus. Ce au descoperit medicii

Bărbatul de 67 de ani era din comuna Izvoru și a fost confirmat cu virus gripal de tip AH3. Nu era vaccinat antigripal şi avea condiţii medicale preexistente, a transmis DSP Argeș, potrivit Agerpres. 

Bărbatul era în stare gravă și a făcut stop cardio-respirator imediat după ce a ajuns în unitatea medicală. Medicii l-au resuscitat și l-au mutat apoi într-o zona izolată din Terapie Intensivă. Ulterior, i-a fost constatat decesul și a fost testat pentru coronavirus.

Citește și: Proteste şi scandal în mai multe zone din România din cauza centrelor de carantină pentru persoanele suspecte de coronavirus

În judeţul Argeş s-au mai înregistrat, începând din luna ianuarie, alte cinci decese cauzate de gripă. Persoanele care au murit aveau între 60 şi 88 de ani, nu erau vaccinate şi sufereau şi de alte afecţiuni. DSP Argeş a mai anunţat că în prezent sunt înregistrate la nivelul judeţului 185 de cazuri de gripă, dintre care 133 la copii.