REZULTATUL testului pentru fetiţa femeii confirmate cu coronavirus

Fiica unei femei confirmată cu coronavirus a mers la ore până marti, expunând pericolului cel puțin 22 de elevi din clasa ei. Rezultatul testului a indicat faptul că fetiţa nu a fost infectată cu coronavirus, au anunțat, joi dimineața, reprezentanții Inspectoratului Școlar al Municipiului București (ISMB).

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 07:46
REZULTATUL testului pentru fetiţa femeii confirmate cu coronavirus

Rezultatul testului făcut elevei de clasa I de la Şcoala gimnazială 56 din Bucureşti este negativ, a anunţat Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Citeşte şi: Alertă la o şcoală din Bucureşti! Fiica unei femei confirmate pozitiv cu coronavirus a mers până marţi la cursuri

Fetița este elevă în clasa întai la o școală gimnazială din capitală și este fiica uneia dintre cele doua persoane care s-au întors din Israel pe data de 29 februarie. Mama copilei a fost diagnosticată cu coronavirus. Femeia nu a anuntat că a fost testată pozitiv iar, fiica ei a mers la școală fără nici o problemă. Minora, alături de bunici, se află în autoizolare. Fetiţa a fost la şcoală până pe 10 martie, iar mai mult decât atât, aceasta a fost şi la afterschool.

„Eleva de clasa I de la Școala gimnazială 56 se află în autoizolare, acasă, alături de bunici, ea locuind cu mama și cu aceștia. Mama este internată la ‘Matei Balș’, în stare bună, a fost asimptomatică. Familia se află în legătură directă cu DSP, urmând ca aceștia să vină să testeze copilul și ceilalți membri ai familiei. Eleva este în autoizolare”, a precizat ISMB.