Rică Răducanu a ajuns să dea toată pensia pe medicamente. „Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni”

Rică Răducanu, fostul mare portar al celor de la Rapid şi al echipei naţionale a României, susţine că, deşi peste tot se vorbește despre mărirea pensiilor, el nu simte deloc aceste creșteri. Mai mult, a ajuns să chheltuie toţi banii din pensie doar pe medicamente.

22 feb. 2023, 11:06
Rică Răducanu a ajuns să dea toată pensia pe medicamente. „Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni”
Rică Răducanu a ajuns să dea toată pensia pe medicamente. "Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni"

Rică Răducanu a ajuns să dea toată pensia pe medicamente. Legendarul fotbalist se plânge de pensia pe care o primește lunar de la stat. „Marea problemă e că ăştia ne spun ce vor ei la televizor şi noi, ceilalţi, acasă, constatăm de ceva vreme că nu e deloc aşa. Nu mai departe povestea cu creşterea pensiilor. Nu ştiu despre ce creştere se discută la televizor, aproape în fiecare seară. În buzunarul meu nu se simte mai nimic. Nu am simţit absolut nicio creştere, deşi toată lumea a vorbit despre creşterea pensiilor. Am ajuns să cheltuiesc circa 2.000 de lei doar pe medicamente. Adică o pensie din două, câte avem în casă în acest moment. O pensie se duce doar pe medicamente.Şi ca la noi mă gândesc că se întâmplă în multe alte case. Nu se poate trăi aşa! Dacă nu ar fi nevastă-mea, cu natura ei atentă la diverse lucruri, nu ştiu cum aş mai putea trăi” a declarat Rică Răducanu pentru Playtech.

Citeşte şi: Rică Răducanu, dependent de păcănele: „E boală grea, toată lumea mă ceartă”

Fostul idol din Giuleşti face un apel către autorități, care nu par să înțeleagă deloc condiția românilor de rând: „Eu, spre exemplu, iau câte nouă pastile pe zi. Recomandate toate de medic, să ne înţelegem! Trei dimineaţa, trei la prânz şi tot atâtea seara. Pentru inimă, pentru circulaţie, pentru nenorocita aia de gută. Plus câte un aspenter, care nu trebuie să-mi lipsească de pe agenda zilei. Iar toate astea costă bani. Chiar şi atunci când sunt compensate, tot mai scoţi bani din buzunar, pentru diverse pretexte. Oriunde te duci, dai mai mulţi bani ca acum câteva luni. Nu stau să fac calcule, dar simt asta la buzunar. Toate s-au scumpit, iar cei care ne conduc par că nu înţeleg asta”.

Citeşte şi: Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Rică Răducanu a mai adăugat că mai are și anumite pasiuni costisitoare, la care însă nu vrea să renunțe. „Nu încep ziua fără să citesc ziarele. Nu toate, că oricum nu au mai rămas multe. Dar am o vânzătoare la chioşc căreia îi plătesc la finele săptămânii şi am ajuns să scot câteva sute bune de lei, pe lună, pentru plăcerea mea. Fata aia îmi păstrează ziarele şi săptămânal mă anunţă cât am de plată. În unele săptămâni las în avans mai mulţi lei, în altele rămân eu dator. Însă ceea ce vreau să spun e leul nostru nu mai are putere, e sfrijit rău de tot! Tabietul ăsta, plăcerea de a răsfoi presa scrisă în fiecare dimineaţă, mă va însoţi până la capăt. Nu vreau să renunţ la asta, deşi greutăţile sunt din ce în ce mai mari”, a mai declarat Rică Răducanu.