Rică Răducanu, dependent de păcănele: „E boală grea, toată lumea mă ceartă”

Rică Răducanu recunoaște că este dependent de jocurile de noroc și susține că Viorel Lis a fost cel care i-a arătat cum se joacă. Fostul sportiv nu știe cum să scape de această dependență.

27 nov. 2022, 18:34
Rică Răducanu, dependent de păcănele: „E boală grea, toată lumea mă ceartă”

În cadrul unui interviu, Rică Răducanu, în vârstă de 76 de ani, spune că nu știe cum să scape de dependența provocată de jocurile de noroc. Viorel Lis a fost cel care l-a învățat cum să joace. El mărturisește că toată lumea îl ceartă pentru viciul pe care îl are.

„La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am însă altă belea. M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!”. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă”, a povestit acesta, în interviul pentru Playtech.

Rică Răducanu are o pensie de 1.800 de lei, însă nu se atinge de acei bani, pentru că soția sa are grijă să se ocupe de plățile pentru casă. Fostul mare sportiv nu se ferește să recunoască faptul că uneori mai împrumută bani pentru a juca la jocurile de noroc.

Citeşte şi: Actorul Marius Manole anunţă că vrea să-şi ia cetăţenie moldovenească şi se declară mândru de preşedintele Maia Sandu

„De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?”, a spus Rică Răducanu.

Chiar dacă pierde mai mult decât câștigă, fostul sportiv nu se poate opri din a băga bani la jocurile de noroc. El spune că uneori mai primește bonusuri din partea celor care dețin jocurile de noroc, o metodă singură care îl face să se întoarcă și să bage din nou banii în aparatele lor.

„Am mai câștigat vreo 1.000 de lei, când se organizează premii pentru cei ca mine, cu bonuri multe. Dar tot acolo îi cheltuiești, se știe! Eu joc cam la două zile, nu mă pot abține”, a mai spus el.

Citeşte şi: Mama lui Theo Rose face primele declaraţii despre o posibilă nuntă a fiicei sale cu Anghel Damian: „Este incredibil ce se întâmplă!”