Rică Răducanu munceşte pe litoral, deși se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce pensie are după 50 de ani de muncă

Rică Răducanu este la Neptun, acolo unde familia sa deține o terasă. Chiar dacă se confruntă cu câteva probleme de sănătate, legendarul fotbalist lucrează non stop pentru bunul mers al afacerii!

03 aug. 2022, 18:08
Rică Răducanu munceşte pe litoral, deși se confruntă cu probleme grave de sănătate. Ce pensie are după 50 de ani de muncă
Rică Răducanu munceşte pe litoral, deși se confruntă cu probleme grave de sănătate

Rică Răducanu munceşte pe litoral, deși se confruntă cu probleme grave de sănătate. „Sunt la terasă, nu e lume multă, în acest moment, vineri și sâmbătă a mers mai bine, acum am doar trei mese ocupate. Nu cunosc salariile angajaților, bucătar este Costică, văru-miu, la bar e Marinică. Nu mă bag cu banii, sunt și eu cu vrăjeala pe aici. Toți zic: „Hai, la Rică, să mâncăm!”. Și așa a rămas de ani de zile”, a declarat Rică Răducanu pentru Ego.

Rică Răducanu, umilit de primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Am fost dat afară! Cel mai probabil cineva a avut nevoie să-și angajeze o rudă!”

Fostul mare portar al celor de la Rapid şi al echipei naţionale spune că nu a scumpit prețurile pe terasă, deși majoritatea produselor au avut creșteri mari în această perioadă, pentru ca turiștii să vină în acea locație să mănânce. „Nu este foarte mult, nici nu prea am scumpit, ca să vină lumea. Mâncarea este foarte bună. Uneori mai servesc și eu, mai stau printre mese, ca să destind atmosfera”, a mai spus Rică Răducanu.

Rică Răducanu suferă de o boală care îi cam îngreunează activitatea fizică și, mai exact, de gută. A făcut câteva terapii specifice la malul mării, însă, boala nu are leac: „Am făcut tratament, la Mangalia, pe perioada verii, am făcut și împachetări cu nămol și tot felul de terapii noi. Dar, boala asta e păcătoasă, nu mai trece, gata! Bine mi-a zis mie medicul: „Doar la morga mai trece!”. A zis adevărat, până la urmă”.

Rică Răducanu, declarații șoc despre „bombele sexy” din România: „Le cunosc pe toate fetele astea. Bianca Drăgușanu e prea vulgară pentru mine”

Fostul mare portar al echipei Rapid, are 75 de ani și o pensie foarte mică, cu care se descurcă foarte greu, mai ales că în ultima perioadă s-a confruntat și cu mai multe probleme de sănătate: „Sunt supărat că după 50 de ani de muncă am 1.800 de lei pensie pe lună. M-am bucurat în tinerețe că nu trebuia să merg la serviciu, ci pe stadion, să joc fotbal cu ceilalți colegi de echipă și uite așa mi-a trecut tot timpul ăsta. Nici eu nu mai sunt ce am fost, am ajuns un pinguin! Mă dor toate oasele chiar și genunchii”.