Rică Răducanu: Pentru caşcaval m-aş duce la Steaua, sunt o grămadă de bani

Simbolul Rapidului, Rică Răducanu, nu ar spune nu ofertei lui Gigi Becali de a merge la Steaua, dacă este una serioasă.

RomaniaTV.net
08 mart. 2012, 08:44
Rică Răducanu: Pentru caşcaval m-aş duce la Steaua, sunt o grămadă de bani

Fostul mare portar rapidist, Rică Răducanu, s-a arătat încântat de oferta lui Gigi Becali de a-i acorda un salariu lunar de 2.000 de euro, pentru a merge la Steaua.

Răducanu spune că nu ar refuza oferta pentru că este una foarte bună din punct de vedere financiar.

Nu pot să spun că m-a surprins oferta făcută de Gigi Becali, eu cu sufletul sunt rapidist, însă puţină lume îşi mai aminteşte că pentru un an de zile am fost portar la Steaua. Deci ceva legături există, iar eu cu Gigi mă cunosc de mult timp, are un suflet mare, nu cum zice lumea. O să trec pe la el pe la palat şi o să văd cât de serioasă este treaba. Pentru caşcaval m-aş duce, sunt o grămadă de bani. De ce să spun nu… De la Rapid am plecat în 2009, am ieşit la pensie pentru că trebuia să fac loc altora mai tineri deoarece nu erau bani şi am preferat pensioara asta mică. La Steaua cred că aş avea ce să fac. Pot antrena portarii la echipele mai mici, căci am jucat atâta timp fotbal şi am ce să-i învăţ. Fotbalul este viaţa mea şi nu prea mă simt eu bine în afara fenomenului, nu am stare„, a declarat Rică Răducanu.

Gigi Becali şi Rică Răducanu s-au întâlnit marţi la Înalca Curte de Casaţie şi Justiţie şi patronul Stelei i-a propus rapidistului să vină la Steaua:  „Vino, mă, la Steaua. Eu îţi dau salariu bun, nu sunt ca George Copos care nu are să-ţi dea 2.000 de euro pe lună„.