Riduri fatale. Un celebru fizionomist a văzut pe chipul lui Zelenski un indiciu al viitorului acestuia

Ridurile care au apărut pe fața preşedintelui ucrainean Vladimir Zelenski nu sunt legate de vârstă, ci sunt legate de alte aspecte care i-ar putea fi fatale, este de părere fizionomista Elena Miff.

24 mai 2022, 09:29
Riduri fatale. Un celebru fizionomist a văzut pe chipul lui Zelenski un indiciu al viitorului acestuia

Potrivit expertului, președintele Ucrainei este încă prea tânăr pentru schimbările care au avut loc în înfățișarea sa. „Un anumit rid din zona frontală sugerează că Zelenski este pregătit pentru schimbări mari, dar nu în bine ”, a observat Miff. „Vorbim de o anumită zonă frontală şi ridurile fatale care au apărut. Ele au schimbat forma ochilor, lucru care se întâmplă extrem de frecvent, însă abia la o anumită vârstă, la bătrâneţe. El este încă tânăr, dar totuşi zona ochilor îi este deformată”, mai spune ea.

Fizionomistul a notat și urme de dependență pe fața recent umflată a liderului ucrainean. „Din punct de vedere al fizionomiei, el a pronunțat dependențe de toate felurile. Poate avea dependențe sexuale, alcool, droguri, jocuri și așa mai departe. S-a născut cu asta, nu îl va părăsi niciodată asta„, mai este ea de părere.

Citeşte şi Ruşii au ucis 87 de civili ucraineni dintr-o singură lovitură, cea mai mare pierdere de vieţi în urma unui atac. Anunţul a fost făcut de Volodimkir Zelenski

Potrivit lui Miff, schimbările de pe fața lui Vladimir Zelenski vorbesc și despre singurătatea și dezamăgirea acestuia. Când comparăm imaginile de dinainte și după preluarea mandatului de șef al statului, devine clar cât de dificilă este această meserie pentru liderul ucrainean. „Ceea ce vedem acum este o privire complet abstractă, o dezamăgire totală. Este foarte singur în interior”, este sigur fizionomistul.

Citeşte şi Zelenski, lovitura de graţie pentru Putin. Anunţ de ultimă oră la formul de la Davos