Rihanna confirmă împăcarea cu Chris Brown: Am decis că pentru mine e mai important să fiu fericită

Cântăreaţa Rihanna a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown - aflat în regim de libertate condiţionată după ce a bătut-o pe artista născută în Barbados, în februarie 2009 -, şi a declarat că "situaţia este diferită, acum".

31 ian. 2013, 11:42
Rihanna confirmă împăcarea cu Chris Brown: Am decis că pentru mine e mai important să fiu fericită

 „Am decis că pentru mine este mai important să fiu fericită”, a declarat Rihanna pentru revista Rolling Stone, într-un interviu care a fost publicat miercuri pe site-ul acesteia.

Nu am permis ca părerile celorlalţi să îmi stea în cale. Chiar dacă va fi o greşeală, va fi greşeala mea„, a precizat cântăreaţa, referindu-se la faptul că decizia ei de a se împăca cu rapperul Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a stârnit consternare în rândul fanilor lor şi în presa specializată în informaţii despre vedete, din cauza incidentului tragic dintre ei, petrecut în 2009.

După ce m-am simţit torturată atâţia ani, în care am fost furioasă şi întunecată, prefer să trăiesc acum în conformitate cu simţirile mele reale şi să mă orientez spre lucrurile pozitive„, a declarat Rihanna. „Pot să fac asta”, a adăugat artista în vârstă de 24 de ani.

Chris Brown oferă şi el o dovadă a împăcării: O poză cu Rihanna în lenjerie intimă

Zvonurile despre reconcilierea cuplului au apărut în presă de mai multe luni, chiar dinainte ca ei să lanseze piesa interpretată în duet „Nobody’s Business”, în noiembrie. Acest single a fost inclus pe cel mai recent album al Rihannei, „Unapologetic”, informează Mediafax.

Chris Brown a pledat vinovat în 2009, la tribunal, în momentul în care procuratura l-a acuzat că a lovit-o şi bătut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la muncă în folosul comunităţii, a fost obligat să urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restricţie şi se află încă în perioada de libertate condiţionată.

Cântăreaţa născută în Barbados i-a mărturisit realizatoarei americane Oprah Winfrey, într-un interviu emoţionant acordat în luna august 2012, că ea şi Chris Brown au acum „o relaţie de prietenie foarte apropiată” şi că ea încă îl iubeşte.

Citeşte şi Chris Brown, fotografiat dezbrăcat de Rihanna. Imaginea a ajuns pe Twitter FOTO