Rihanna e pe moarte. Află ce spun specialiştii

Rihanna e pe moarte, spun cele mai recente zvonuri de peste ocean, dar şi specialiştii. Motivul: consumul excesiv de alcool. Vedeta a recunoscut recent că i s-a întâmplat să bea până nu a mai ştiut de ea şi se pare că nu a fost vorba de o simplă întâmplare, ci de un obicei căpătat de vedetă în special după despărţirea de Chris Brown.

RomaniaTV.net
22 mai 2012, 14:15
Rihanna e pe moarte. Află ce spun specialiştii

Specialiştii spun că Rihanna riscă să sfârşească la fel ca Whitney Houston, care a fost, culmea, idolul ei. Specialiştii spun însă că dacă va continua să bea la fel de mult, Rihanna ar putea încheia conturile cu viaţa mult mai devreme decât diva care s-a stins la începutul acestui an, pe fondul abuzului de alcool şi medicamente.

Gurile rele spun că, după despărţirea de Chris Brown, Rihanna a început să-şi înece amarul în băutură. Mai mult decât înainte, pentru că este bine ştiut faptul că încă din adolescenţă cântăreţei i-a cam plăcut să tragă la măsea.

În luna mai, Rihanna a ajuns la spital pe fondul consumului excesiv de alcool.

„Rihanna pierde controlul şi îşi pune viaţa în pericol”, a spus un apropiat al artistei, conform gather.com. „Nu se poate opri niciodată la o singură bere sau la un cocktail. Odată ce pune gura pe băutură, ajunge să consume alcool toată noaptea, ba chiar şi după răsăritul soarelui. Prietenii şi familia se chinuie să o convingă să se interneze la dezalcoolizare„, a precizat sursa citată.

În plus, sunt zvonuri că artistei nu-i mai ajunge doar băutura şi că ar fi trecut şi la droguri.

Plecând de la aceste detalii, experţii nu îi prevăd Rihannei un viitor prea strălucit. „Rihanna ar putea muri şi mâine de insuficienţă hepatică„, a spus un medic, Gabe Mirkin, care nu a tratat-o însă niciodată pe artista din Barbados. Totuşi, ea a avertizat că „oricine consumă alcool mai mult de două ore pe zi, chiar dacă asta se întâmplă o singură dată pe săptămână, este expus la o moarte prematură, pentru că ficatul este grav afectat”.

În ciuda faptului că are extraordinar de mulţi ochi aţintiţi asupra ei, Rihanna nu se sfieşte să recunoască faptul că-i place să bea. „Să ştiţi că viaţa e grozavă când te trezeşti la 9 dimineaţa BEATĂ!„, a scris Rihanna zilele trecute pe contul ei de Twitter, unde a postat şi fotografia de mai sus, în care se ţinea bine de părul amicei sale pentru a putea fugi de paparazzi.