Risipă uriașă de fructe și legume, în urma unui accident lângă Râmnicu Sărat! Localnicii au fugit cu toată marfa

Accident grav lângă Râmnicu Sărat! Un TIR cu fructe şi legume din Turcia s-a răsturnat sâmbătă, în zona localității Oreavul. Localnicii au furat toată marfa după ce șoferul a fugit de la locul accidentului.

16 ian. 2023, 18:27

Accident rutier grav în județul Buzău! Evenimentul rutier a avut loc sâmbătă, pe o șosea de lângă Râmnicu Sărat, după ce un TIR încărcat cu fructe şi legume din Turcia s-a răsturnat.

Conducătorul auto al TIR-ului a scăpat teafăr, însă toată marfa s-a împrăștiat pe câmp.

Șoferul a ajuns pe contrasens, pe Drumul European E85, în zona localității Oreavul. Imediat după accident, localnicii din zonă s-au gândit să profite de situație și ar fi furat toată marfa.

Citiți și:  Accident mortal pe A1 Sibiu-Deva între o autoutilitară, o maşină şi un autocamion. Accident şi la Buzău, cu un şofer de 15 ani

O bună parte din legume și fructe s-au împrăștiat pe câmp, așa că oamenii din zonă ar fi strâns lăzile cu legume, iar mai apoi au încărcat proviziile în propriile mașini și și-au văzut liniștiți de drum, potrivit antena3.ro

Val de ironii după accident: „Până vine Poliția, dispare și TIR-ul!”

O postare de pe grupul de Facebook Infotrafic Buzău face furori pe internet. În imaginile postate de un membru al grupului se poate observa cum câțiva cetățeni „ușurează” de încărcătură un TIR răsturnat pe E 85, la câțiva kilometri de Râmnicu Sărat.

„Până vine poliția de la Rm Sărat, dispare și TIR-ul….ce-i drept, sunt aproape 6 km de la Rm. Sărat până la locul accidentului!” este descrierea care însoțește imaginile postate.

„Îl fură și pe șofer!” / „Mai bine se axau pe motorină” / „Au furat românașii noștri și accidentul!”, acestea fiind doar câteva dintre reacțiile oamenilor.

Reprezentanții poliției buzoiene au confirmat, pentru reporterbuzoian.ro, că evenimentul rutier a avut loc în zona menționată. Oamenii legii au fost prezenți la fața locului, iar evenimentul a fost soluționat ca tamponare, având în vedere că nu au existat decât pagube materiale.

Citiți și: Suma pe care trebuie să o plătească Monica Macovei după ce a accident grav un motociclist