Rita Mureşan continuă ritualurile şamanice în Peru

Rita Mureşan îşi riscă viaţa în ritualuri şamanice. Experienţele trăite în Brazilia, la vindecătorul John of God, au convins-o pe creatoarea de modă să facă, în acest an, o călătorie spirituală în Peru.

RomaniaTV.net
18 apr. 2012, 09:48
Rita Mureşan continuă ritualurile şamanice în Peru

Următoarea destinaţie a Ritei Mureşan va fi Peru, unde vrea să experimenteze ritualuri şamanice şi să întâlnească vindecători adevăraţi. Creatoarea de modă a declarat că de simte pregătită să comunice cu lumea de dincolo şi nu se teme să bea ayahuasca, o băutură din ierburi a cărei reţetă o cunosc doar şamanii.

„Ştiu că sunt anumite riscuri la femei când bei ayahuasca şi nu e indicat să faci asta, dar nu mi-e frică. Simt că sunt pregătită să comunic şi cu lumea de dincolo. Nu ştiu încă ce experienţe voi trăi acolo şi nici dacă voi alege să vorbesc despre ele, aşa cum am făcut cu cele din Brazilia. Lui John of God i-am cerut să-mi vindece sufletul. N-au trecut încă cele 40 de zile de când m-am întors ca să văd rezultatul final, dar prietenele mele pentru care m-am rugat au văzut deja rezultatele, iar fetele mele, Gloria şi Rebecca, se simt bine”, a povestit, pentru „Ziarul Ring”, Rita Mureşan.