Rita Ora, imagini incendiare după o sesiune de sport la domiciliu. Cum s-a pozat artista

Rita Ora, în vârstă de 29 de ani, este una dintre cele mai sexi artiste din industria muzicală. Aflată în izolare, cântăreața se menține în formă făcânt sport și nu uită să împărtășească acest lucru cu fanii săi.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 05:48

Recent, artista a încărcat pe pagina sa de Instagram o serie de fotografii care i-au adus complimente din partea fanilor. Rita Ora are un fizic de invidiat pe care îl menține făcând sport la domiciliu.

Citește și: Rita Ora, super-sexy în costum de baie FOTO

Artista a postat mai multe fotografii după o sesiune intensă de exerciții fizice și a simțit nevoia sa demonstreze tuturor faptul că sportul nu lipsește din rutina sa, fiind cel care contribuie la conturarea formelor sale. Îmbrăcată în echipamentul corespunzător, vedeta s-a fotografiat în ipostaze care nu ar putea fi descrise prin cuvântul „cuminte”, iar laudele nu au întârziat să apară. Mii de internauţi au apreciat fotografiile cântăreţei şi au felcitat-o pentru efortul depus.

Rita Ora își ține fanii la curent cu tot ce face, indiferent dacă se află în izolare. Artista are grijă de cei peste 16 milioane de urmăritori de pe Instragram, iar aceștia nu se plictisesc nicio secunda.