Ritualul care a scandalizat o lume întreagă. Ce sunt puse să facă însoţitoarele de zbor

Mai multe imagini cu însoţitoare de zbor întinse în compartimentul de bagaje la bordul unui avion din China au devenit virale pe internet după ce au fost postate în aplicaţia WeChat. Astfel, tinerele sunt "forţate de colegi în compartimentele de depozitare la împlinirea a 30-50 de ore de zbor", ca parte a unui "ritual al industriei".

13 oct. 2015, 10:50

Ritualul aparţine, până la noi dezvăluiri, companiei aeriene Kunming Airlines, care a comunicat că investighează problema. Tot ea spune că incidentul a avut loc după ce echipajul de zbor şi-a îndeplinit atribuţiile şi că siguranţa zborurilor nu a fost afectată. Mai mult, până acum nu ar fi existat plângeri din partea echipajului, potrivit Nanfang.

Citeşte şi O stewardesa făcea SEX cu pasagerii în zbor. Află cât a câştigat în DOI ANI

Televiziunea de stat chineză CCTV News a scris pe pagina de Facebook că deşi multe femei din echipajul de zbor erau „enervate” de ritual, îl acceptau de frică să nu fie excluse din grup de colegii mai vechi. În apărarea persoanelor supuse la ritual au sărit însă imediat internauţii.

Stewardezele au deja destule dificultăţi cu pasagerii şi cu orarul de zbor. Imaginaţi-vă că trebuie să suporte şi asta, din partea unor colegi care ar trebui să ştie mai bine cât de greu e. Profesionişti în industria aviatică? Se comportă ca nişte elevi de liceu„, a spus un utilizator.

Citeşte şi TRAGEDIE la bordul unui avion, în SUA. Comandantul a murit în timpul zborului, copilotul a aterizat de urgenţă