Ritualul lăsat moştenire de Baba Vanga alungă ghinionul şi ATRAGE BANII. „Ştiu că pe mulţi îi va ajuta”

Baba Vanga este una dintre cele mai populare clarvăzătoare și a lăsat lumii numeroase ritualuri, dar și sfaturi pentru o viață plină de bunăstare și noroc la bani. Mai mult, se spune că toți cei care au folosit acest ritual, și-au împlinit dorințele.

24 nov. 2018, 09:14
Ritualul lăsat moştenire de Baba Vanga alungă ghinionul şi ATRAGE BANII. „Ştiu că pe mulţi îi va ajuta”

De ce aveți nevoie

Potrivit Babei Vanga, femeia ale cărei preziceri au fost literă de lege pentru toată lumea, pentru a face ritualul care să vă aducă bani aveți nevoie de un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi și trei lumânări cumpărate de la biserică, scrie secretele.com.

Citeşte şi Baba Vanga, profeţia ascunsă despre România. „Se va bucura întregul Pământ…”

Monedele se pun în colțurile castronului, se așează lumânările, iar în mijlocul se pune oul. Ulterior, se rostește de 33 de ori: „Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani.

Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, sclavul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi L-a dat. Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”.

La final, se fierbe oul tare și se mănâncă. Înainte de a fi consumat, oul se rupe în două în dreptul frunții, moment în care se spune: „Rup acest ou în două și aduc sporul la mine!”.