Ritualuri ale dimineţii pentru a avea o zi excelentă

Ziua frumoasă se cunoaşte de dimineaţă. Nimic mai adevărat. Iar dacă vrei o zi minunată planifică-ţi una. Pentru că dacă tu nu ai un plan pentru tine, vei fi inclus în planul altuia. Prin urmare, organizează-te astfel încât să nu laşi nimic la voia întâmplării, dacă vrei să ai o dimineaţă perfectă.

RomaniaTV.net
01 feb. 2013, 07:10
Ritualuri ale dimineţii pentru a avea o zi excelentă

Iată câteva ritualuri care îţi vor face o dimineaţă mai bună şi, totodată, o zi mai frumoasă:

1. Bea apă

Poate părea un obicei ciudat la prima vedere, însă cei care l-au inclus în rutina lor, îl consideră excelent. Imediat ce te dai jos din pat bea un pahar mare cu apă rece. Un pahar mare de apă va declanşa procesele mentale şi fizice şi, în plus, este primul pas în completarea necesarului zilnic de apă. Există studii care au demonstrat că un pahar de apă pe stomacul gol poate ajuta în cazul unor afecţiuni precum durerea de cap, constipaţia, surplusul de greutate.

2. Duşul şi bărbieritul

Dacă eşti genul de bărbat/femeie care preferă duşul de seară, iată câteva lucruri pe care trebuie să le iei în calcul. Duşul de dimineaţă te ajută să te trezeşti şi este primul lucru pe care atât bărbaţii, cât şi femeile ar trebui să-l facă dimineaţa.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro