Ritualurile de îngrijire ale celor mai frumoase femei din lume. Sunt trucuri simple şi deloc costisitoare pe care le poate încerca oricine acasă

Cele mai frumoase femei din lume aveau ritualuri simple de îngrijire şi nici nu cheluiau mulţi bani, aşa cum se întâmplă cu prezent cu cele care fac orice care să arate bine. Vedete precum Audrey Hepburn, Katherine Hepburn, Sophia Loren, Marilyn Monroe sau Grace Kelly furau inimile tuturor fără prea mari eforturi.

01 sept. 2021, 18:59
Ritualurile de îngrijire ale celor mai frumoase femei din lume. Sunt trucuri simple şi deloc costisitoare pe care le poate încerca oricine acasă

Ritualurile de îngrijire ale celor mai frumoase femei din lume:Marilyn Monroe

Pe Marilyn Monroe ne-o aducem aminte cu toţii că oriunde ieşea avea buzele date cu ruj roşu. Buzele erau printre trăsăturile fizice pentru care era cea mai apreciată. Pentru a obţine nuanţa aceea de roşu intens folosea cinci nuanţe diferite de ruj pe care le aplica pe buze după ce folosea o cremă specială.

Sophia Loren

Sophia Loren avea un ritual zilnic de la care nu se abătea niciodată şi în felul acesta reuşea să aibă un corp sănătos. În fiecare zi punea două linguri de ulei în măsline în cada în care făcea baie şi asfel îşi menţinea pielea fină.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn a fost şi rămâne în continuare un reper al frumuseţii pentru numeroase femei de pretutindeni. În primul rând, actriţa avea o alimentaţie echilibrată şi sănătoasă. Îi plăceau foarte mult cartofii, alimentele ce conţineau multă vitamina C şi antioxidanţii, dar şi iaurtul grecesc. Folosea iaurt grecesc şi pe post de mască pentru faţă.

Grace Kelly

Multe tinere folosesc acum o tehnică interesantă pentru a avea un machiaj cât mai bun: conturarea. Ei bine, aceasta nu e o tehnică nouă inventată de make-up artiştii actuali, ci e folosită de foarte mult timp. Grace Kelly îşi contura pomeţii cu ajutorul machiajului. Îşi aplica sub pomeţi o nuanţă mai închisă decât culoarea tenului său. Multe femei din domeniul artelor apelau la acest truc al ei pentru a avea un machiaj perfect.

Katherine Hepburn

S-a făcut remarcată prin stilul său vestimentar, purtând haine masculine. Katherine Hepburn atrăgea atenţia şi prin tenul său desăvârşit pe care nu îl încărca cu machiaje extravagante, ci cu unele cât mai naturale. Pielea ei arăta impecabil fiindcă avea un ritual de exfoliere bine pus la punct. Aplica în mod regulat pe faţă, adică aproape în fiecare seară, un amestec de zahăr şi suc de lămâie. Masa uşor faţa, iar mai apoi aplica un cub de gheaţă rece pe ten.