Robert Cazanciuc cere dizolvarea PSD Ilfov. „E singura soluţie. A ajuns o organizaţie mai mică decât are potenţial judeţul”

Robert Cazanciuc a declarat este nevoie ca organizaţia PSD Ilfov să fie dizolvată deoarece nu performează, cerând şi numirea unei conduceri interimare. Preşedintele interimar al Senatului a adăugat că este neceară şi organizarea unui congres al PSD cât mai curând pentru ca social-democraţii să dea jos Guvernul PNL cât mai repede cu putinţă.

RomaniaTV.net
30 iul. 2020, 10:25
Robert Cazanciuc cere dizolvarea PSD Ilfov. „E singura soluţie. A ajuns o organizaţie mai mică decât are potenţial judeţul”

„PSD Ilfov, din păcate, a ajuns o organizaţie foarte mică, mult mai mică decât a fost de-a lungul timpului, mult mai mică decât are potenţial judeţul Ilfov pentru PSD şi atunci probabil este singura soluţie pentru a revitaliza organizaţia de Ilfov. Nu aş vrea să intru într-o speculaţie de legături sau nu cu lumea interlopă, cert este că organizaţia nu performează, despre asta este vorba, şi atunci când nu ai performanţă, probabil ceva în interior nu funcţionează cum trebuie, o dată, de două ori, de trei ori, pentru că nu este prima dată când în ultimul timp organizaţia de Ilfov nu are, din păcate, rezultate pentru noi”, a afirmat Robert Cazanciuc, înaintea CEX al PSD de joi, conform News.ro.

Marcel Ciolacu vrea dizolvarea PSD Ilfov. Organizaţia ar fi controlată de interlopi. „E inadmisibil aşa ceva. Am aflat şi eu din presă”

Întrebat dacă un Congres al PSD ar trebui organizat la începutul lunii august, Cazanciuc a precizat:

„Cu siguranţă trebuie un Congres cât se poate de repede, în condiţii sanitare care să permită organizarea lui. Poate să fie un mixt de un număr de oameni care pot să rămână într-o sală în siguranţă, cât va fi posibil. Probabil şi o formulă combinată de vot de la distanţă, în aşa fel încât să asigurăm o dezbatere reală, o participare cât mai largă a membrilor PSD, dar lumea să ştie că se află în siguranţă”.

PSD a decis candidaţii pentru două sectoare din Capitală. Neculai Onţanu – la Sectorul 2, Aurelian Bădulescu – la Sectorul 3

Preşedintele interimar al Senatului a afirmat că „e nevoie de un Congres pentru a stabiliza conducerea partidului şi de a aduna toate energiile în jurul echipei”.

„Echipa trebuie să funcţioneze cu motoarele turate. Vedeţi foarte bine este nevoie de o opoziţie foarte fermă, e nevoie să dăm jos acest Guvern cât mai repede posibil şi pentru acest lucru e nevoie ca toate energiile să stea în spatele unei echipe.

Cât despre candidatura lui Vasile Dîncu pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al PSD, Cazanciuc a spus că ar putea fi o soluţie bună.

„Din câte ştiu, nu s-a pus problema unei asemenea candidaturi până în momentul de faţă, dar domnul Dâncu poate fi o soluţie pentru Consiliul Naţional, cu siguranţă. Are expertiza necesară de strategii guvernamentale, a lucrat pe acest domeniu şi în public, şi în privat. Pentru partid poate fi un câştig”,a conchis Cazanciuc.

Comitetul Naţional Executiv al PSD s-a reunit joi pentru a valida candidaţii la alegerile locale, inclusiv cei pentru Bucureşti.

PSD: Guvernul Orban taie prin OUG salariile românilor cu 12% sub masca unui ajutor dat marilor firme


loading...
Partenerii noștri