Robert Downey Jr. a fost arestat pentru că a fumat marijuana la Disneyland

Publicat: Sâmbătă, 24 August 2019 15:36 // Actualizat: Sâmbătă, 24 August 2019 15:36 // Sursa: romaniatv.net

Robert Downey Jr., care a fost onorat la convenţia D23 de la Anaheim cu premiul Disney Legend, a povestit cum a fost arestat la Disneyland pentru că a fumat marijuana, scrie Variety.

După o scurtă prezentare a directorului executiv al Disney, Bob Inger, actorul din "Iron Man" a povestit spectatorilor cum a fost "transportat în altă lume" la Disneyland. 

"Prima dată când am mers la Disneyland, am fost transportat într-o altă lume... iar la câteva momente după aceea am fost arestat", a explicat Downey. "Am fost dus la un centru de procesare a datelor personale. După ce mi s-a dat un avertisment sever, m-am întors, dacă mă ajută memoria, la un grup foarte dezamăgit de supraveghetori. Îmi cer iertare faţă de oricare ar fi fost persoana care ar fi trebuit să mă împiedice să fumez marijuana într-o gondolă fără o licenţă legală". 

"Îmi pare rău, nu vreau să creez o confuzie şi mai mare insinuând că fumatul legal de marijuana într-o gondolă ar fi mai uşor în oricare alte atracţii din parcurile de distracţii. Poate doar pentru Imagineers (inginerii din departamentul de cercetare şi dezvoltare al grupului Disney), însă asta e treaba lor". 

Christina Aguilera, premiată la rândul ei cu acelaşi trofeu, a mărturisit că prima ei amintire legată de Disneyland datează din timpul unei vizite la Tokyo Disney Resort.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Disneyland marijuana Robert Downey Jr.
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H