Robert Glință și-a anunțat retragerea din înotul competițional: ”A venit momentul să fac un pas înapoi”

Robert Glinţă a anunţat, astăzi, că se retrage din înotul competiţional. Sportivul și-a explicat retragerea într-o postare pe Facebook.

17 ian. 2023, 15:54
Robert Glință și-a anunțat retragerea din înotul competițional: ”A venit momentul să fac un pas înapoi”

Robert Glință și-a anunțat retragerea din înotul competițional. Tânărul înotător a explicat într-un mesaj emoționant postat pe Facebook motivele din spatele acestei decizii.

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional. Prin suișuri și coborâșuri, acest sport m-a învățat atât de multe și m-a făcut cu adevărat să cresc în ființa umană mai evoluată de astăzi.

Fie că este vorba de durere sau glorie, eșec sau succes, suferință sau fericire, cantitatea de responsabilitate, disciplină, dăruire, ambiție prin muncă asiduă pentru a atinge un scop și a depăși adversitățile și obstacolele, au crescut rădăcini adânci în mine care vor rămâne pentru totdeauna.

Nimic nu ar fi fost posibil fără oamenii cu care am lucrat pe parcurs. Fiecare dintre ei a jucat un rol uriaș și a lăsat o urmă importantă în cariera și viața mea. Pentru ei, nu îmi pot exprima suficient recunoștința.

Citește și: Mama lui Robert Glință a răbufnit la adresa ministrului UDMR, Eduard Novak: „Obscur, total nepregătit. Nu mă reprezintă!” (GALERIE FOTO)

Toate amintirile frumoase și prietenii dragi pe care mi le-a adus acest drum, conexiunile sufletești care depășesc viața de înot, mă fac să simt că am câștigat mult mai mult decât niște medalii și trofee pe parcurs.

Tuturor prietenilor și fanilor vreau să vă mulțumesc că mi-ați arătat mereu sprijinul și că ați crezut în mine indiferent de situație.

Resursele sunt epuizate și este timpul să mă adresez și să am grijă de propria mea sănătate fizică, mentală, emoțională și spirituală, căci sunt doar o altă ființă umană până la urmă.

Citește și: FOTO: Robert Glință i-a oferit primul autograf chiar lui David Popovici / Prima poză a celor doi înotători, realizată în urmă cu 6 ani

A venit timpul să fac un pas înapoi de la înotul competițional”, a scris Robert Glință pe Facebook.