Robert Negoiţă, dezvăluiri despre mafia retrocedărilor: Încep să explodeze şi bombele. Intră în scenă mâna dreaptă a premierului Orban

Robert Negoiță, candidat la un nou mandat de primar al Sectorului 3, a publicat duminică "Episodul 2" despre ceea ce el anunţă a fi o serie de dezvălurii despre "mafia retrocedărilor". Fostul edil, suspendat din funcţie prin ordinul Prefectului Capitalei, a invocat numele lui Antonel Tănase, șeful Secretariatului General al Guvernului.

RomaniaTV.net
13 sept. 2020, 19:20
Robert Negoiţă, dezvăluiri despre mafia retrocedărilor: Încep să explodeze şi bombele. Intră în scenă mâna dreaptă a premierului Orban

„Episodul 2 – Gura păcătosului…

V-am promis ieri că voi continua seria dezvăluirilor despre mafia retrocedărilor și presiunile imense pe care le face în aceste zile pentru a pune mâna pe hălcile de spații verzi și parcuri pe care le-a furat din Sectorul 3.

Acum, dacă privim ultimele două săptămâni prin această perspectivă, parcă înțelegem mai bine declarațiile făcute de aliații politici ai acestor indivizi.
Prima – Ludovic Orban, nimeni altul decât premierul României, spune imediat după suspendarea mea: “Trebuie sa scăpăm de Robert Negoiță!”.

Celălalt individ, trimis de PSD de această dată, să-și dea mâna cu interesele dubioase ale acestor inși, un om cu antecedente serioase în zona matrapazlâcurilor cu retrocedări de terenuri și cu exproprieri bănoase la nivelul întregii capitale, amenință toți angajații Primăriei și face presiuni “să dea orice despre Negoiță””, a precizat Robert Negoiţă, pe Facebook.

Robert Negoiţă anunţă că i-a fost SIGILAT biroul de la Primăria Sectorului 3. „Nici lucrurile personale nu mă lasă să le iau”

„Interesantă alianță PSD- PNL la Sectorul 3, dar mai ales foarte interesant că celebrii auto-intitulați apărători ai spațiului verde, ai parcurilor, și aici mă refer la vajnicii USR-iști, tac mâlc în fața acestei combinații politice cu mize de miliarde. Ori sunt complici, ori sunt luați de fraieri, lucru care nu m-ar mira…

Ei bine, după elanul de moment, când au crezut că-și pot rezolva retrocedările, pardon moștenirile PD-L- iste în trei săptămâni, acești oameni și-au dat seama că le este totuși imposibil și au nevoie de mai mult timp….

Așa se face că s-au așezat noaptea ca hoții la o masă în IOR, înțeleg că le-a plăcut foarte mult parcul nostru, și au început să pună pe hârtie planuri mai elaborate de șantaj, amenințări și scenarii fanteziste, doar, doar, vor reuși să rezolve tema pe care au primit-o în Sectorul 3. Despre toate acestea, în episodul de mâine seară când încep sa explodeze și Bombele…

Dar, ca să-i facem să doarmă neliniștiti, spun doar atât: mâine seară intră în scenă și Antonel Tănase. Cum care Antonel? Șeful Secretariatului General al Guvernului, mâna dreaptă a premierului Orban. Ca să știți despre cine vom vorbi mâine, vă invit să căutați istoricul acestui personaj pe google. Veți înțelege mai ușor despre cine vorbim, dar mai ales ce-l recomandă.

Pe 28, totul revine la normal. Tic- tac, tic- tac…”, a mai scris Robert Negoiţă, pe Facebook.

Robert Negoiţă anunţă că s-a vindecat de COVID: „Mă simt excelent, gata să mă apuc iar de treabă”


loading...