Robert Negoiţă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe un an de zile

Deputatul PSD, Robert Negoiţă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe perioada unui an de mandat, în valoare de 50.000 de lei, Asociaţiei pentru Dezvoltare şi Calităţii Vieţii.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 15:54
Robert Negoiţă şi-a donat indemnizaţia de parlamentar pe un an de zile

Deputatul social-democrat Robert Negoiţă a decis să îşi facă public acest gest din dorinţa de a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL şi a indemnizaţiilor parlemantarilor USL.

„De când mi-am început mandatul de deputat în Parlamentul Romîniei nu mi-am ridicat niciodată indemnizaţia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strâns banii şi i-am donat celor aflaţi într-o situaţia delicată, celor care mi-au contactat şi mi-au prezentat diverse cazuri sociale. Nu aş fi făcut niciodată public aceste gesturi dacă nu ar fi fost toată această intoxicare  pe care PDL-ul încearcă în ultimele zile să o producă, compromiţând protestuş nostru parlamentar şi canalizând discuţia în jurul banilor. Banii pe care i-am ridicat de la Parlament îi folosesc în scopuri umanitare”, a afirmat deputatul PSD, Robert Negoita.

Pe de altă parte, deputatul Robert Negoiţă consideră că absenţa parlamentarilor USL din Parlament nu justifică lipsa de implicare a majorităţii în adoptarea iniţiativelor legislative. Deputatului Negoiţă i se pare că deputaţii şi senatorii Coaliţiei de guvernământ îşi mascheză lipsa de interes faţă de problemele ţării, folosindu-se de protestul parlamentar al USL.