Robert Oarză a fost arestat preventiv. Sportivul trebuia să participe sâmbătă la o competiție foarte importantă

Robert Oarză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Sportivul trebuia să participe sâmbătă la Gala Tornado Gold Divizion de la Iași însă oamenii legii au avut alte planuri pentru el și tatăl său, Viorel Oarză, care au fost reținuți după ce și-au atacat un rival.

19 nov. 2022, 23:52
Robert Oarză a fost arestat preventiv. Sportivul trebuia să participe sâmbătă la o competiție foarte importantă

Robert Oarză a fost arestat preventiv. Magistrații de la Judecătoria Iași au decis sâmbătă arestarea preventivă a lui Robert Oarză pentru 30 de zile.

Citește și Culiţă Sterp, prima reacţie după accidentul cu victime pe care l-a provocat la Cluj

Sportivul a fost reținut în cursul zilei de vineri împreună cu tatăl său, temutul interlop ieșean Viorel Oarză, după ce au agresat un tânăr cu care aveau un conflict mai vechi.

„În cursul zilei de 18 noiembrie 2022, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au reținut doi bărbați din municipiul Iași pentru 24 de ore, aceștia fiind cercetați pentru comiterea infracțiunilor de „lovire și alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”.

În cadrul cercetărilor polițiștii au stabilit că cei doi, în cursul zilei de 15 noiembrie 2022, pe fondul unui conflict mai vechi, au agresat un tânăr, faptă comisă pe raza municipiului Iași.
Mâine, cele două persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Tânărul trebuia să participe, sâmbătă seară, la Gala Tornado Gold Divizion, care avea loc în comuna Holboca, județul Iași, însă se pare că a fost ”puțin” reținut și nu a mai reușit să ajungă.

Dar poate că în cele 30 de zile de arest tânărul sportiv cu apucături de interlop va reuși să înțeleagă că boxul și kickboxing-ul se practică doar în ring și nu pe stradă în încercarea de a-și regla conturile.

Citește și Două asistente medicale se filmează în timp ce se distrează pe ritmuri de manele în timpul programului de lucru. VIDEO