Robert Pattinson, protagonistul din noul „Batman”, diagnosticat cu coronavirus. Filmările pentru mult aşteptata producţie, suspendate

Robert Pattinson a fost confirmat cu coronavirus. Actorul, care a obţinut rolul lui Batman din filmul cu acelaşi nume, a făcut ca filmările pentru cea mai aşteptată producţie să fie suspendate.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 19:08
Robert Pattinson, protagonistul din noul „Batman”, diagnosticat cu coronavirus. Filmările pentru mult aşteptata producţie, suspendate

Warner Bros., studioul american care produce noul film „The Batman”, a transmis că ”un membru al producției a fost testat pozitiv cu COVID-19 și că se află în izolare, în conformitate cu protocoalele stabilite. Filmările sunt temporar suspendate”. Reprezentanţii studioului nu au dat şi un nume al persoanei infectate.

Totuşi, potrivit Vanity Fair și Hollywood Reporter, care au citat surse anonime, au transmis că persoana diagnosticată este chiar protagonistul lungmetrajului, Pattinson.

Robert Pattinson a fost ales să interpreteze rolul lui Bruce Wayne. Filmul ar urma să se lanseze în anul 2021, însă este posibil ca incidentul provocat de coronavirus să prelungească perioada de aşteptare. Producţia era doar 25% gata în urmă cu câteva zile, iar acum filmările au fost suspendate.

Actorul Robert Pattinson a devenit cunoscut în urma apariţiei în filmul Twilight, unde a avut, de asemenea, rol principal. L-a jucat pe Edward Cullen, un tânăr vampir care se îndrăgosteşte de o muritoare.