Robert Pattinson şi Kristen Stewart au acordat primul interviu după împăcare VIDEO

Actorii principali din "Twilight", Robert Pattinson şi Kristen Stewart, au reuşit să depăşească problemele apărute după aventura avută de actriţă cu regizorul Rupert Sanders şi care a dus la ruperea, pentru o vreme, a relaţiei. Cei doi au apărut foarte degajaţi şi zâmbitori în primul interviu acordat după împăcare.

RomaniaTV.net
02 nov. 2012, 13:28
Robert Pattinson şi Kristen Stewart au acordat primul interviu după împăcare VIDEO

Relaxaţi şi fericiţi. Aşa au părut Robert Pattinson şi Kristen Stewart într-un interviu în care vorbesc despre apropiata lansare a ultimei părţi din seria „Twilight”. Alături de ei a apărut şi interpretul celui de-al treilea personaj principal, Taylor Lautner, iar atmosfera a fost una foarte degajată.

Robert şi Kristen chiar au glumit şi s-au amuzat copios răspunzând la întrebările legate strict de film, mai mult ca sigur interviul fiind condiţionat de lipsa întrebărilor privind ruptura survenită între ei în iulie, după ce interpreta Bellei Swan în seria „Twilight” a fost fotografiată în ipostaze destul de intime cu regizorul Rupert Sanders, cu care a lucrat la filmul „Snow White and the Huntsman”.