Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consliliului Județean Bistrița-Năsăud: ”Adversarul meu este PSD în această campanie”

Robert Sighiartău a anunțat că va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. ”Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă. Adversarul meu este PSD în această campanie”, a spus vicepreședintele PNL.

01 mart. 2024, 14:04
Robert Sighiartău, candidatul PNL la președinția Consliliului Județean Bistrița-Năsăud: ”Adversarul meu este PSD în această campanie”

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreşedinte PNL, a anunţat că a luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, el precizând că poziţia sa este că a fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă, astfel că adversarul său este PSD în această campanie.

Citește și: Nicolae Ciucă, vizită oficială la Chișinău. Se va întâlni și cu Maia Sandu

”Am luat decizia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Cred că este nevoie de un nou proiect pentru judeţul nostru. Trebuie să intrăm într-o altă etapă de dezvoltare. Avem nevoie de drumuri expres, trenuri rapide, centuri ocolitoare şi, în mod cert, de o autostradă care să ne lege de celelalte judeţe şi regiuni”, arată Robert Sighiartău, într-un comunicat de presă.

El precizează că ”maturitatea unui om politic se măsoară în bătăliile politice mari”.

Citește și: George Tuță, candidat PNL la Primăria Sectorului 1: Pică blocurile pe oameni în Sectorul 1, în timp ce Clotilde Armand vrea să taie banii de la școli și spitale peste noapte

”Poziţia mea o ştiţi. Am fost tot timpul împotriva PSD, inclusiv în această alianţă.  Adversarul meu este PSD în această campanie. Promit bistriţenilor că o să fac tot ce pot ca să nu le înşel votul pe care mi l-au dat în Parlament”, afirmă Sighiartău.