Rocsana Marcu a izbucnit în plâns, în direct. Ce a mişcat-o atât de tare pe prezentatoarea TV

Rocsana Marcu a dat frâu liber sentimentelor şi a plâns, marţi, la TV. Prezentatoarea a cedat în faţa cuvintelor pline de durere ale lui Marian Dârţă, de pe patul de spital.

17 feb. 2015, 10:42

Marian Dârţă se pregăteşte pentru a doua operaţie, scrie spynews.ro. Marţi, fostul stilist al vedetelor a dat ultimele declaraţii înainte de intervenţia chirurgicală, spunând că doar rugăciunea îi rămâne.

Citeşte şi Marian Dârţă, primele declaraţii de pe patul de spital după o operaţie de 17 ore

„Ieri mi-a fost foarte rău, astăzi mă simt mai bine. Mă pregătesc pentru o altă intervenţie chirurgicală. De patru nopţi nu dorm, pentru că trebuie să stau în fund. Îmi este foarte frică din nou. Îmi e frică să nu se întâmple la fel. Mă rog, pentru că altă modalitate nu este. La spate am carne vie, trebuie să rezist. Am ajuns ca o legumă. Sănătatea contează cel mai mult. Nu m-am gândit niciodată că o să ajung la mila oamenilor. Rocsana, îmi aduc aminte când te-am pieptănat la o prezentare de modă! Ce am mai râs şi ce ne-am mai distrat”, a declarat Marian Dârţă.

După ce fostul stilist al vedetelor a spus aceste cuvinte emoţionante, Rocsana Marcu a început să plângă, în direct şi cu greu şi-a găsit cuvintele.

Citeşte şi Vedetă de la noi, situaţie DISPERATĂ. „Sper să mai trăiesc măcar o lună”. Suferă de o boală NECRUŢĂTOARE

„Da Marian îmi aduc aminte de tot. O să ne rugăm şi acum pentru tine şi sperăm să treci cu bine şi peste această operaţie”, a declarat Rocsana Marcu.

Săptămâna trecută, Marian Dârţă a suferit o operaţie de 17 ore, prin care medicii au încercat să-i extirpe tumoarea craniană şi să îi ofere o nouă şansă la viaţă. Fostul stilist se confruntă şi cu o formă de cancer la plămâni, aflată în stadiu incipit, dar şi cu vitiligo, o cumplită boală de piele pe care s-a chinui să o ascundă ani la rândul.