Rocsana Marcu, despre bătaia dintr-o benzinărie din Anglia: „Am dat, am și luat. M-a ținut Dumnezeu să nu intru cu mașina în ei, să fac crimă”

Rocsana Marcu a decis în urmă cu mai mulți ani să plece din România și să devină agent imobiliar, dar lucrurile nu au mers atât de bine pentru fosta prezentatoare TV.

26 mart. 2024, 09:15
Rocsana Marcu, despre bătaia dintr-o benzinărie din Anglia: „Am dat, am și luat. M-a ținut Dumnezeu să nu intru cu mașina în ei, să fac crimă”
Rocsana Marcu a trebuit să se bată pe stradă pentur siguranța fiicei sale

Rocsana Marcu este stabilită de mai mulți ani în Dubai, acolo une are o carieră de succes în domeniul imobiliarelor. Recent, fosta prezentatoare TV s-a întord în România și a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, acolo unde a dezvăluit mai multe despre viața sa.

Citește și: Rocsana Marcu, cerută în căsătorie de un arab: „M-a căutat pe net, știe totul despre mine”

Înainte de a ajunge în Dubai, Rocsana a trăit în Anglia, dar, din cauza Brexitului, a început să simtă că familia ei nu mai este în siguranță. Picătura care a umplut paharul a fost momentul în care una dintre fiicele sale a fost urmărită pe stradă, iar ea a trebuit să le țină piept, la propriu, atacatorilor.

„Am încercat cu Londra unde a fost foarte bine până la nebunia cu Brexit. Chiar dacă mie îmi mergea foarte bine profesional, când am început să văd că fetele mele nu mai sunt în siguranță pe stradă…. Trebuia să mă duc mai devreme să le iau de la școală, ca să nu se întâmple ceva. (…) Când stai cu fata în telefon și îți spune că o urmărește cineva….

Am chemat poliția, a venit după 40 de minute, a trebuit să mă bat cu urmăritorii în benzinărie. Am dat, am și luat. (…) M-a ținut Dumnezeu să nu intru cu mașina în ei, să fac crimă. Ei voiau să fure ghiozdanul. Unul stătea cu cagula pe față în benzinărie. Știam de la fata mea că cel care stă afară are cuțit în mână. Eram cu cea mică în mașină. I-am spus să stea cu poliția în telefon. I-am zis celei mici să blocheze ușile la mașină.

M-am dat jos, m-am dus liniștită, să nu dau de bănuit, am sărit la gâtul lui. Au ieșit 2 fete din benzinărie, dădeau și ele în mine. A venit poliția și mi-a zis să nu mai dau în el, că ajung la pușcărie. (…) Și erau apărați de poliție, că au 15 ani. ‘Nu avem voie să le facem nimic, să punem mâna pe ei. Asta e legea’. Abia au înregistrat cazul. Și ajungi în Dubai unde nu au nicio treabă. Lași copiii, singuri pe stradă…”, a povestit Rocsana Marcu.

Citește și: Păruială între elevele unui liceu din Bârlad. După ce adolescentele s-au plictisit de bătaie, mamele s-au luat la palme

Fosta prezentatoare a vorbit și despre cum a ajuns să fie agent imobiliar.

„Din când în când, lumea din zona în care stăteam în Pipera știa că ocazional mai vindeam câte o casă, ca să o duc și mai bine decât câștigam din televiziune. Era nevoie să fac și altceva. Mai vând și acum case în Pipera. Nu pot să renunț la ceea ce fac de atâția ani. (…) În Dubai sunt în jur de 35.000 de agenți imobiliari. Nu că suntem în competiție… mie îmi place la nebunie ! Ești la un eveniment, vin agenții lângă tine, vin prin spate și se uită în telefonul tău ca să vadă cui scrii, să îți fure numărul de telefon al clientului. Nu ai văzut așa ceva! (…) Eu lucrez direct cu dezvoltatorii din Dubai. Cea mai mare tranzacție a mea: un etaj întreg și a fost 5 milioane de euro” , a dezvăluit Rocsana Marcu.