Roger Federer, sfaturi pentru Simona Halep înaintea finalei de la Wimbledon cu Serena Williams: Trebuie să ai mentalitate de învingător

Roger Federer, locul 3 mondial, calificat în finala turneului de la Wimbledon, a declarat că Simona Halep trebuie să intre pe teren cu mentalitate de învingătoare la meciul cu Serena Williams. Întrebat ce sfat i-ar da Simonei Halep, el a răspuns:"Să încerce să câştige"

RomaniaTV.net
13 iul. 2019, 07:26
Roger Federer, sfaturi pentru Simona Halep înaintea finalei de la Wimbledon cu Serena Williams: Trebuie să ai mentalitate de învingător

„Cred că trebuie să intre cu mentalitate de învingătoare, nu că este doar fericită că este în finală şi joacă împotriva Serenei şi gata atât a fost. Trebuie să se gândească la faptul că a a ajuns aici şi merită să fie aici, pentru că nu ajungi în finală la Wimbledon dacă nu joci grozav. Adică sunt unii care o fac, dar aici nu este cazul. Trebuie să te bucuri de moment, dar asta mai mult după ce câştigi. Trebuie să fie concentrată, ea a mai câştigat un grand slam şi ştie ce are de făcut”, a declarat Roger Federer. 

Simona Halep, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, va juca sâmbătă, la Wimbledon, contra Serenei Williams, cap de serie 10, a cincea finală de grand slam, a treia de turneu în acest an şi cea cu numărul 36 (în total) din carieră, la simplu. 


loading...
Partenerii noștri