Roman Abramovici, posibil otrăvit la negocierile de pace de la Kiev. Simptome îngrijorătoare dezvoltate de miliardar

Miliardarul ruso-israelian Roman Abramovici a avut simptome de otrăvire după ce a participat la o întâlnire la Kiev la începutul lunii martie, a anunţat luni The Wall Street Journal, citat de persoane de încredere din anturajul oligarhului.

28 mart. 2022, 18:53
Roman Abramovici, posibil otrăvit la negocierile de pace de la Kiev. Simptome îngrijorătoare dezvoltate de miliardar

În urma întâlnirii din capitala Ucrainei, Roman Abramovici, care a călătorit între Moscova, Lvov și alte locuri de negociere, precum și cel puțin doi membri ai echipei ucrainene au dezvoltat simptome care includ ochi roșii, lăcrimare constantă și dureroasă și exfolierea pielii dew pe față și de pe mâini, au spus sursele citate de publicația americană The Wall Street Journal.

Analiştii de la Bellingcat au confirmat că trei membri ai delegaţiei – inclusiv Abramovici – care au participat la discuţiile de pace dintre Ucraina şi Rusia, în data de 3 martie, au prezentat „simptome în concordanţă cu otrăvirea cu arme chimice”. Abramovici, împreună cu un alt antreprenor rus și deputatul ucrainean Rustem Umerov, care au luat parte la negocieri, au fost cei trei care au dezvoltat simptome similare cu otrăvirea.

Citeşte şi Putin, răspuns devastator pentru Zelenski prin intermediul lui Abramovici: „Spune-i că îi voi distruge”

Surse au declarat pentru Wall Street Journal că aceştia au dat vina pentru presupusul atac de otrăvire pe cei de la Moscova, care au vrut să strice negocierile de a pune capăt războiului.

Se pare că proprietarul lui Chelsea FC a zburat între Istanbul, Moscova și Kiev pentru a transmite mesaje între Vladimir Putin și Volodimir Zelenski. Dar, când i s-a înmânat o notă din partea președintelui ucrainean în care erau descrişi termenii de pace, liderul de la Kremlin ar fi izbucnit de furie.

Citeşte şi Unde se ascunde Irina, fosta nevastă a lui Roman Abramovici, de teamă că va pierde averea de 500 de milioane de lire