Român arestat în Cipru, în legătură cu uciderea unui compatriot

Un român a fost arestat luni sub suspiciunea că ar fi ucis un compatriot, găsit mort la Nicosia, în Cipru, vinerea trecută, informează Cyprus Mail, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
12 aug. 2013, 14:16
Român arestat în Cipru, în legătură cu uciderea unui compatriot

Autorităţile au exclus iniţial posibilitatea ca victima, Daniel Radu (42 de ani), să fi fost ucisă, însă autopsia acesteia a arătat că suferise fracturi pe partea dreaptă a craniului.

Radu a fost găsit mort vinerea trecută, la ora locală 14.00, într-o casă abandonată din Latsia, o suburbie a capitalei cipriote, iar ora decesului a fost plasată la circa opt ore după provocarea leziunilor.

Potrivit informaţiilor primite de poliţie, victima ieşise joi seară în oraş cu trei alte persoane. La un moment dat, una dintre acestea l-a lovit pe Radu în faţă, care a căzut pe jos.

Pe baza acestor informaţii, autorităţile au emis un mandat de arestare pe numele unui alt român, în vârstă de 31 de ani. Acesta a fost plasat în arest pentru o perioadă de opt zile.

Suspectul a declarat poliţiei că se afla la locul faptei, dar că victima a căzut singură de pe un scaun.

Celelalte două persoane care erau prezente joi seara la momentul incidentului sunt căutate în prezent de autorităţile cipriote, încheie Cyprus Mail.