Român arestat în Franţa pentru trafic de droguri. Le transporta în sicrie cu un dric fals

Un român a fost arestat în Franţa pentru trafic de droguri. Acesta le ascundea în sicrie şi le transporta cu un dric fals. Captura a avut loc miercuri, într-o zonă de parcare de pe o autostradă din estul Franţei, la Miserey-Salines, în apropiere de Besancon.

26 iun. 2020, 09:36
Român arestat în Franţa pentru trafic de droguri. Le transporta în sicrie cu un dric fals

Vameşii francezi au confiscat 65 de kilograme de canabis ascunse în sicrie transportate cu un dric fals, transmite AFP. În cele patru sicrie s-a găsit doar canabis în pliculeţe. La control, şoferul a susţinut că transporta decedaţi din Franţa în România, însă vameşii au observat că sicriele nu erau sigilate, aşa cum este obligatoriu la astfel de transporturi internaţionale, aşa că au decis să le deschidă.

Şoferul era un român în vârstă de circa 30 de ani, care a fost arestat preventiv. S-a descoperit că el mai fusese condamnat pentru jefuirea unei bijuterii din Spania. Vineri, suspectul urma să fie judecat în procedură de urgenţă de tribunalul corecţional din Besancon.

Conform primelor rezultate ale anchetei, drogul provenea din Spania şi urma să ajungă în Germania.

Citeşte şi Heroină transportată în vaginul mai multor femei la Iaşi. Percheziţii în mai multe locaţii ale unei reţele din Iaşi şi Bucureşti


loading...
Partenerii noștri